• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Sparing sa braćom, pa u Zagreb

"Delfini" na Banjici završavaju pripreme pred početak Evropskog prvenstva u Zagrebu. Crnogorci gosti srpskog tima.

 VATERPOLO: Sparing sa braćom, pa u Zagreb  Izvor: MONDO

Približilo se ono najvažnije. Poslije trijumfa u Svjetskoj ligi, a potom i na Svjetskom kupu u Rumuniji, vaterpolisti Srbije ulaze u završnu fazu priprema za Evropsko prvenstvo u Zagrebu.

Poslije treninga sa domaćinom predstojećeg šampionata, ekipom Hrvatske, "delfini" su se vratili u Beograd, a posljednji "glanc" biće "udaren" u Beogradu, tokom sparing mečeva sa Crnom Gorom, braniocem titule prvaka Evrope iz Malage.

Crnogorci, za koje će u Zagrebu braniti i Denis Šefik, došli su u nedelju u Beograd, a prvi od četiri treninga predviđen je za večernje časove.

Upravo se Srbija, Hrvatska i Crna Gora svrstavaju u najuži krug favorita za osvajanje prvog mjesta, a selektor Dejan Udovičić je nedavno primjetio da se "treninzima sa najjačima može postati samo bolji" i da on "uvijek najprije gleda svoj tim i kako da poboljša igru".

Udovičić će u ponedeljak imati nezahvalnu ulogu da saopšti konačan spisak igrača za EP. Nezahvalnu zato što će neko morati da otpadne...Ali, ko god to bio, u svakom slučaju je postao dio ekipe i sasvim sigurno neko na koga će se računati u narednim reprezentativnim akcijama.

Srbija odlazi u glavni grad Hrvatske u petak, a prva utakmica na EP je protiv Grčke u nedelju u 16.30 časova. Narednog dana slijedi vaterpolo klasik, duel Srbije i Mađarske (u istom terminu).

Poslije dana odmora (utorak), u srijedu od 10 časova protivnik će biti Rusija, četvrtak je slobodan dan, a u petak, takođe od 10 časova protivnik će biti Makedonija. U subotu se ne igra, a posljednji rival Srbiji u grupnoj fazi biće Njemačka (nedelja, 5. septembar, od 10 časova).

U Grupi A su Hrvatska, Crna Gora, Španija, Italija, Rumunija i Turska.

Prvu utakmicu na turniru igraće Turska i Rumunija (nedelja, 29. avgust, od 10 časova), a prvog dana takmičenja na programu je i prvi veći derbi, susret Hrvatske i Crne Gore.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC