• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Iskusni Grk zagrijan za Partizan!

Legenda grčkog vaterpola, iskusni Teodoros Hadžiteodoru želi da dođe u Partizan!

 VATERPOLO: Iskusni Grk zagrijan za Partizan! Izvor: MONDO

Duogodišnji kapiten Olimpijakosa kontaktirao je Partizan nakon što je raskinuo ugovor sa klubom iz Atine, otkrio je predsjednik Partizana Aleksandar Šoštar, dodajući da bi ga crno-bijeli rado vidjeli u svojim redovima, ali da je problem, kao i uvijek, materijalne prirode.

"Odgovorili smo na njegov poziv i ušli smo u pregovore, jer bi svako volio takvog vrhunskog igrača u svojim redovima. Ipak, prepreka su finansije. Nismo bili u mogućnosti da ovog ljeta idemo po tržištu i tražimo mnogo pojačanja. Finansijska situacija nije zavidna, kucamo na razna vrata za pomoć, nema odgovora. Sačuvali smo okosnicu tima i sada nam je osnovni zadatak da obezbjedimo sredstva za plate igrača koje smo zadržali i koje smo doveli", rekao je Šoštar "Sportskom žurnalu".

Hadžiteodoru ovog oktobra puni 34 godine, a sa grčkom reprezentacijom ima bronzanu medalju sa SP u Montrealu 2005. godine. Osvajao je i mnoge trofeje sa Olimpijakosom, uključujući pehar Evrolige.

Partizan je ovog ljeta ostao bez Živka Gocića (Latina) i Slavka Gaka (Vuljagmeni), dok će golman Branislav Mitrović na pozajmicu u Ferencvaroš.

Na Banjicu su došli Aleksandar Radović iz (Jadrana HN) i Denis Mandić iz Primorca.

Ipak, ostanak Vladimira Vujasinovića, Andrije Prlainovića, Duška Pijetlovića, Slobodana Sora i još nekih igrača najznačajniji su za srpskog šampiona.

A što se tiče finansija, tog vječitog problema, Vaterpolo klub bi sada mogao da se obrati fudbalskom...Bogatstvo ulaska u Ligu šampiona uskoro će se sliti u kasu u Humskoj. Za vaterpolo ne treba mnogo. Recimo, jedna premija za osvajanje tri boda u grupnoj fazi (800.000 evra) sasvim bi zadovoljile potrebe vaterpolo kluba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC