• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka spremna za teniski spektakl

Završene posljednje pripreme za deveti Međunarodni teniski turnir ATP čelendžer "Banjaluka 2010" od 11. do 19. septembra. Ulaz slobodan.

 Banjaluka spremna za teniski spektakl Izvor: MONDO

Ministar porodice, omladine i sporta RS Proko Dragosavljević izjavio je da je sve spremno za odžavanje ATP čelendžera "Banjaluka 2010", za koji je Vlada RS izdvojila 130.000 KM.

On je rekao da će ove godine na turniru učestvovati više tenisera koji su na rang listi među 100 najboljih tenisera svijeta, što će značajno doprinijeti kvalitetu turnira.

"Ovo je dobra prilika da se promoviše tenis u Banjaluci i RS i da se motivišu mladi da se bave ovim sportom. Sport u RS ide uzlaznom putanjom i zato smo se i potrudili da dovedemo i proslavljene tenisere u Banjaluku kako bismo značajnije uticali na trend uspona tenisa", istakao je Dragosavljević i naglasio da će Ministarstvo i ubuduće raditi na popularizaciji ovog sporta.

Direktor Međunarodnog teniskog turnira ATP čelendžer "Banjaluka 2010" Milan Radaković rekao je da lista igrača predstavlja potvrdu da su predhodnih godina dobro radili i da igrači vjeruju u ovaj turnir.

On je istakao da turnir nosi sto ATP bodova, da nagradni fond iznosi 64.000 evra, kao i da su značajna sredstva uložena u uređenje terena, tako da će se turnir ove godine igrati na pet terena.

Deveti ATP čelendžer "Banjaluka 2010" održava se od 11. do 19. septembra na teniskim terenima u parku Mladen Stojanović u Banjaluci, a ulaz na turnir je slobodan.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC