• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Jovanovski eliminisana

Australijanka rođena u Rusiji, Anastasija Rodionova, zaustavila je Bojanu Jovanovski na startu Otvorenog prvenstva SAD - 7:5, 6:4.

 US OPEN: Jovanovski eliminisana Izvor: MONDO

Rodionova, koja na WTA listi zauzima 64. mjesto, iskoristila je svih pet prilika za brejk i zasluženo se plasirala u drugo kolo. Prošle godine je ova veteranka (28 godina) ispala u trećoj rundi...

Za razliku od nastupa na Vimbldonu prije dva mjeseca, Bojana na svom drugom grend slem turniru nije uspjela da zabilježi pobjedu. Veći dio meča je provela u podređenom položaju, primorana da "juri" rezultat.

Rodionova je došla do brejka već u prvom gemu, povela sa 2:0, ali je Jovanovski (87. na svijetu) izjednačila i održavala ravnotežu do 5:5.

I onda, u najgorem trenutku, dopušta protivnici da joj ponovo oduzme servis, što je ova u narednom gemu pretočila u dobijen set.

Bojana je potom upala u još veće probleme. Suočila se sa deficitom od 4:1, uz dva brejka Rodionove. Uspjela je da prepolovi njen kapital (4:3), pri rezultatu 5:4 imala 15:30, pa i brejk loptu (30:40), ali australijska teniserka je dobila tri poena zaredom i to je bio kraj meča.

Rodionova će se u drugom kolu sastati sa zemljakinjom Samantom Stosur, koja je imenovana za petog nosioca, ili sa sunarodnicom Jelenom Vesninom!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC