• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Olakšan" za 25.000 dolara zbog tvitovanja

Igrač američkog fudbala Čad Očosinko (Chad Ochocinco), zvijezda Sinsinati Bengalsa, moraće da plati kaznu od 25.000 dolara, jer je za vrijeme utakmice bio na Tviteru.

 "Olakšan" za 25.000 dolara zbog tvitovanja Izvor: MONDO

Tamnoputi igrač je kažnjen, jer je prekršio dva pravila koja je rukovodstvo Nacionalne fudbalske lige (NFL) donijelo pred početak prošle sezone: kod sebe je imao elektronski uređaj i slao poruke na sajt društvenog umrežavanja.

Prema novom pravilniku NFL, igračima i trenerima je strogo zabranjeno da koriste Fejsbuk i Tviter 90 minuta prije početka utakmice, kao i poslije, sve dok ne okončaju svoje obaveze prema medijima.

Tokom pripremne utakmice sa Filadelfijom, Očosinko je poslao poruku u kojoj se požalio da mu je dosta da ga obaraju na zemlju: "Smučilo mi se da me tako obaraju. Izgleda da će morati da radi pesnica!".

On se poslije kažnjavanja izvinio, i to preko Tvitera - "Dragi NFL izvinjavam se zbog tvitovanja tokom utakmice, a pošto ste me olakšali za dvomjesečnu ratu za moj bugati, obećavam da se greška neće ponoviti".

Očosinko je poznat po čestim pojavama u medijima nevezanim za sport. Osim što se pojavljuje u mnogim reklamnim spotovima, vodi šou na kablovskoj mreži HBO, a sa djevojkom Čeril Burk nastupao je u emisiji "Plešući sa zvijezdama".

(Tanjug, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC