• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Ostala sam pozitivna

Jelena Janković hvali rumunsku tinejdžerku za dobru igru i snažan otpor, ali ističe da ni u jednom trenutku nije gubila vjeru u sebe.

 Džej Džej: Ostala sam pozitivna Izvor: MONDO

Prvu prepreku na US Openu najbolja srpska teniserka Jelena Janković jedva je preskočila. Žilava je bila 18-godišnja rumunska tinejdžerka Simona Halep, imala je i šansu za pobjedu...

"Bilo je jako teško u ovim uslovima (u Njujorku je veoma toplo vrijeme). Simona je pružila snažan otpor, nije imala šta da izgubi, bila je rasterećena i uživala je u ovom meču. Bila sam nervozna, da budem iskrena, nisam osjećala lopticu, pravila sam greške, ali najvažnije je da sam prošla dalje i srećna sam zbog toga", rekla je Jelena poslije trijumfa.

Rumunka je imala 5:4 u odlučujućem setu i dva poena su je dijelila od pobjede. Ali, Jelena je tada pogađala i linije.

"Nisam razmišljala o porazu, ostala sam pozitivna. Rekla sam sebi: igraj što najbolje možeš i pokušavala sam da pogodim. Samo sam se borila, željela sam da pobijedim. Bio je to ključni gem, morala sam da ga osvojim i tada sam pogodila liniju...", rekla je Džej Džej.

U vrijeme dok je davala izjavu na stadionu "Artur Neš" na njujorških 35 stepeni igrao se srpski derbi - Novak Đoković protiv Viktora Troickog.

Upitana šta prognozira, Jelena je odgovorila: "Pobijediće bolji. Nesreća je što se njih dvojica sastaju u prvom kolu. Novak je favorit, treći je na svijetu, ali i Viktor igra dobro".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC