• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (izjave):Rusi znali da nemaju šanse

Ruski selektor bio svjestan da njegov tim nema šta da traži u duelu sa svjetskim prvacima. Slobodan Nikić: "Odbranu smo odigrali slabo".

 VATERPOLO (izjave):Rusi znali da nemaju šanse Izvor: MONDO

Srbija je i prije meča sa Rusijom bila apsolutni favorit i bilo je samo pitanje kojim će se rezultatom završiti meč 3. kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Selektor Rusije Vjačeslav Sobčenko je već u prvoj četvrtini pri rezultatu 4:1 za Srbiju pozvao tajm-aut u nadi da će se njegovi igrači pribrati...Na kraju je bilo ubjedljivih 16:10.

"Znao sam da su naše šanse da pobijedimo Srbiju bile ravne nuli. Ipak, očekivao sam poraz od dva, tri gola razlike, a bilo je na kraju šest. Srbija je imala mnogo kontranapada u prvom poluvremenu, a u drugom dijelu igra je bila mirnija. Imaju moćne šutere, a na našu nesreću, naš golman nije imao svoj dan", konstatovao je Sobčenko.

Srpski selektor Dejan Udovičić rekao je da je bila važna samo pobjeda.

"Nemam više šta da kažem o utakmici...Sezona je jako duga i naporna i ne možete uvijek da igrate na najvišem nivou. Mislim da su igrači jednostavno bili umorni", rekao je Udovičić.

U meču protiv Rusije, raspoloženi su bili centri Duško Pijetlović i Slobodan Nikić. Obojica su dali po tri gola. Međutim, as Pro Reka je bio kritičan prema igri srpske reprezentacije.

"Odbrana nam je bila baš loša. Moramo bolje da ulazimo u mečeve ako želimo da odemo dalje od četvrtfinala", rekao je Nikić.

Srbija je blizu osvajanja drugog mjesta u grupi, što znači da u četvrtfinalu čeka trećeplasiranu ekipu iz Grupe A. A to mogu da budu Italijani, Hrvati, Crnogorci, Španci...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC