• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Vapenskom prvi, Živku 100. gol

Živko Gocić je dao 100. gol za reprezentaciju, a Boris Vapenski prvi za nacionalni tim Srbije u debitantskom nastupu na evropskim prvenstvima.

 VATERPOLO: Vapenskom prvi, Živku 100. gol Izvor: MONDO

Nije idealno, ali ide ka boljem. Tako bi se mogla opisati igra srpske reprezentacije protiv Rusije (16:10) u 3. kolu Grupe B na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Još škripi u odbrani, primaju se neki golovi iz šuteva koji ne bi smjeli da prođu do Slobodana Sora, a u napadu ne ide kako treba sa igračem više. Ali, kao što je istakao selektor Dejan Udovičić, poslije poraza od Mađara (6:9), najvažnija je bila pobjeda u utakmici sa Rusijom.

A u njoj i jedan jubilej i jedan prvenac.

Živko Gocić je dao 100. gol za reprezentaciju, a Boris Vapenski prvi za nacionalni tim u debitantskom nastupu na evropskim prvenstvima.

"Vraćamo se u ritam ali smo primili dosta golova. Nismo malo imali ni sreće, jer je dosta traljavih šuteva od našeg bloka završavao u mreži", rekao je "jubilarac" Gocić poslije meča sa Rusima.

Vapenski je, naravno, srećan zbog gola, ali je istakao da to najmanje važno. "Bilo je bolje nego ranije, ali moramo da odbranu kao i igrača više da još popravimo".

Kritičan je i trostruki strijelac Duško Pijetlović. "Nisam zadovoljan, htjeli smo da to izgleda mnogo bolje. Nema nervoze, sve je kako treba, ali još samo da nam glava proradi. Nije naš običaj da primamo toliko golova".

Srbija u petak od 10 časova igra protiv Makedonije, a u nedjelju, takođe u matineu protivnik će biti Njemačka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC