• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAFTING: Počinje "Euro kup" na Vrbasu

Na rijeci Vrbas od 3. do 5. septembra biće održan rafting "Euro kup Banjaluka Vrbas 2010".

 RAFTING: Počinje "Euro kup" na Vrbasu Izvor: MONDO

Učestvovaće više od 35 timova iz zemalja srednje i jugoistočne Evrope, a prema riječima predsjednika banjalučkog Rafting kluba "Kanjon" Aleksandra Pastira, svi takmičari biće smješteni u kampu u Krupi na Vrbasu.

On je dodao da će se u organizaciji takmičenja potruditi da sve protekne na najvišem mogućem organizacionom i bezbjednosnom nivou.

Ognjen Golić, stručni saradnik u Odjeljenju za društvene djelatnosti Administrativne službe grada Banjaluke, smatra da će se Banjaluka i ovoga puta pokazati kao dobar domaćin još jedne značajne sportske manifestacije u gradu na Vrbasu.

Tokom raftinga za sve ekipe, koje prvi put dolaze na rijeku Vrbas, biće organizovani rafting kampovi. Obuku vodi jedan od najiskusnijih evropskih rafting instruktora Janko Tavčar iz Slovenije.

Manifestacije u okviru rafting "Euro kupa Banjaluka Vrbas 2010" počinju u petak, 3. septembra u 20.00 časova, kada će biti održana medijska regata, oficijelni treninzi, kao i koncert grupe "Makao", koja je tvorac oficijelne himne Svjetskog prvenstva u raftingu održanog prošle godine u Banjaluci.

Tokom odvijanja takmičenja biće izmijenjen i režim saobraćaja na dijelu magistralnog puta Karanovac - Krupa na Vrbasu, i to u subotu, 4. septembra, naizmjeničnim propuštanjem vozila od 9.30 do 14.30 i potpunom obustavom saobraćaja od 19.00 časova pa do ponoći.

Rafting "EURO KUP Banjaluka Vrbas 2010" biće održan u organizaciji Rafting kluba "Kanjon" Banjaluka, a pod pokroviteljstvom Međunarodne rafting federacije (IRF).

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC