• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: LEN Hrvatima zabranio navijanje!?

Čelnici LEN-a zatražili od organizatora EP u Zagrebu da "smire" navijače, da im zabrane da ustaju, da navijaju, iznose transparente...

 VATERPOLO: LEN Hrvatima zabranio navijanje!? Izvor: MONDO

Rukovodioci Evropske plivačke i vaterpolo federacije (LEN) ne prestaju da zapanjuju svojim, najblaže rečeno, čudnim stavovima, vaterpolo svijet u Evropi.

Prema pisanju hrvatskih medija, direktor LEN Marko Biri zatražio od organizatora Evropskog prvenstva u Zagrebu da hrvatskim navijačima zabrani sve što ima veze sa navijanjem!?

Tako, Biri traži da se ne emituju hrvatske navijačke pjesme sa razglasa, skinut je i jedan transparent ("Uvijek vjerni"), a zvaničnom spikeru je zabranjeno da pogrijava atmosferu, a čak ide dotle i da zabranjuje stajanje gledaocima!

Kada je trebalo da pokaže da je ozbiljna organizacija, kao na primjer 2003. godine kada su u finalu EP u Kranju protiv tadašnje Srbije i Crne Gore, hrvatski navijači divljali, LEN nije drastično kaznio Hrvatski vaterpolo savez, ali sada ide u potpuno drugu i teško razumljivu krajnost.

Možda stav Birija ima veze i sa tim što će ključnu utakmicu za plasman u Grupi A Hrvatska odigrati baš protiv "njegove" Italije u nedelju uveče.

Hrvatski mediji citiraju i predsjednika Hrvatskog vaterpolo saveza Pericu Bukića, koji se oštro usprotivio takvom zahtijevu iz LEN-a i poručio da će navijanje domaće publike biti kao i do sada - bučno.

"Hrvatska će imati sjajnu atmosferu, pa makar ja morao da hodam uz bazen", rekao je Bukić.

(MONDO - foto: Tportal.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC