• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maja i Teo nikad bliži

Odbojkašica Maja Ognjenović potpisala za Olimpijakos i postala član "crveno-bijele porodice", u kojoj je već tri godine njen momak Miloš Teodosić.

 Maja i Teo nikad bliži Izvor: MONDO

Rumunija, Italija, Turska i sada Grčka!

Tehničar reprezentacije Srbije Maja Ognjenović prešla je iz turskog Ezačibašija u pirejski Olimpijakos, čime je, kako narod kaže, "spojila lijepo i korisno".

Sa Olimpijakosom će pokušati da preotme "duplu krunu" odbojkašicama Panatinaikosa, za koji igra Brižitka Molnar, a konačno će moći više vremena da provodi sa košarkašem Olimpijakosa Milošem Teodosićem, sa kojim je u vezi dvije godine.

"Uvjerila sam se na košarkaškim mečevima Olimpijakosa i Panatinaikosa kakvo je to rivalstvo. Sve ću da učinim da im preotmemo oba trofeja", rekla je Ognjenovićeva dnevnom listu "Sport", koji je i objavio vijest o njenom transferu.

Veza Maje i Miloša tako će poprimiti novu dimenziju, pošto su do sada rijetko imali priliku da u kontinuitetu provode vrijeme zajedno.

"Živjela sam u Istanbulu, a on u Atini. Između ta dva grada dnevno postoji pet avio-letova, pa smo uspjevali da se vidimo maltene svake druge nedjelje. Međutim, nekako se namještalo da kada sam ja bila slobodna, on je imao obaveze, a kada sam ja imala obaveze, on je bio zauzet... Bilo je malo naporno", nedavno je odbojkašica ispričala magazinu "Blic žena".

Maja Ognjenović u karijeri je igrala još za Poštar, Crvenu zvezdu, Metal Galaci i Monteskjavo Jezi.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC