• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Češki navijači dolaze u Beograd

Dok srpski teniseri nižu pobjede u Njujorku, Česi se nadaju da će njihovi igrači bolje proći u Beogradu.

 DEJVIS KUP: Češki navijači dolaze u Beograd Izvor: MONDO

Novak Đoković i Janko Tipsarević igraće u trećem kolu US Opena, Tomas Berdih izgubio je još u prvom i to od Mihaela Ljorde u tri seta. To što je sedmi teniser svijeta brzo eliminisan na posljednjem turniru pred polufinalni okršaj Dejvis kupa.

Iako je do tog meča u Beogradskoj Areni ostalo još dvije nedelje češki navijači se svakodnevno javljaju i kupuju ulaznice, kažu iz Teniskog saveza Srbije. Imajući u vidu da je u pitanju svakako veliki ulog - finale, svi vjeruju da će 18.200 mjesta, koliki je kapacitet najveće hale na Balkanu, biti ispunjeno.

Publika u Areni je do sada bila na visini zadatka i znala da prepozna bitne momente za srpske tenisere. Ovo je najbitniji u novijoj istoriji srpskog Dejvis kup tima.

Posebno treba istaći da je Češka na rang listi nacija Svjetske teniske federacije trenutno na visokoj drugoj poziciji, ispred je jedino Španija. "Orlovi" zauzimaju šesto mjesto. Bez obzira što Srbija, na čelu sa Novakom Đokovićem, ima tim za respekt podrška navijača će im biti prekopotrebna.

Cijena kompleta karata (svi sektori osim sektora 400, za tri dana takmičenja) iznosi 3000 dinara (30 evra), dok cijena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 1200 dinara (12 evra), za drugi dan 900 dinara (9 evra), a za treći dan 1200 dinara (12 evra).

Cijena kompleta karata za sektor 400 (za tri dana takmičenja) iznosi 1000 dinara (10 evra), dok cijena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 400 dinara (4 evra), za drugi dan 300 dinara (3 evra), za treći dan 400 dinara (4 evra).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC