• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Gotovo je sa pozivnicama!

Srpska teniserka je zadovoljna turnejom u Americi i mada ne razmišlja o WTA listi, s olakšanjem konstatuje da više ne mora da traži "vajld kard" za turnire.

 Ana: Gotovo je sa pozivnicama! Izvor: MONDO

Ana Ivanović vratila se u Evropu nakon dužeg boravka u Americi gdje je igrala na turnirima. Svoj boravak "preko bare" okarakterisala je kao dugačak i emotivan, ali sveukupno uspješan.

"Kada sam stigla tamo, plasman na rang listi mi je bio baš nizak, ali sada sam bar ponovo u prvih 40 i sigurna sam da tokom preostalih turnira mogu mnogo više da napredujem na rang listi", sumirala je Ana rezultate svog boravka u San Dijegu, Stanfordu, Nju Hejvenu i Njujorku u dnevniku na svom internet sajtu.

"U isto vrijeme, ne razmišljam previše o rang listi: uvijek sam vjerovala da, ako se skoncentrišete na poboljšanje svoje igre i pobjeđivanje u mečevima, plasman na rang listi će doći sam po sebi. Mada, bar više ne moram da tražim `vajld kard` za turnire!", dodala je srpska teniserka i ocijenila da "definitivno ide u dobrom pravcu", ali da je još uvijek daleko od onoga što želi da bude.

Ivanovićeva već uskoro putuje u Aziju gdje je očekuju novi turniri - Seul, Tokio i Peking. Kaže da su oni dobra prilika da dođe do konstantnosti i da se ponovo takmiči za titulu.

"Mnogo sam srećnija i imam više samopouzdanja na terenu, i radujem se nastavku u ovom pravcu. Do sljedećeg turnira ima samo nedelju dana", napisala je 40. teniserka svijeta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC