• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd nagradio vaterpoliste i košarkaše

Gradonačelnik Dragan Đilas donio odluku da se vaterpolo i košarkaška reprezentacija Srbije nagrade sa po deset miliona dinara (oko 100.000 evra).

 Beograd nagradio vaterpoliste i košarkaše Izvor: MONDO

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas odlučio je da se vaterpolo i košarkaška reprezentacija Srbije nagrade sa po deset miliona dinara za postignute rezultate i dostojanstveno predstavljanje Srbije i Beograda.

"Vi ste naš ponos. Svojom borbenošću i hrabrošću još jednom ste pokazali kako se brane boje Srbije i Beograda. Koristim priliku da pozovem sve odgovorne kompanije i sve državne institucije da slijede primjer Beograda i pomognu razvoj reprezentativnih selekcija", rekao je Đilas.

Prema njegovm riječima, velika je sramota da najbolji sportisti Srbije moraju da traže milostinju da bi išli da predstavljaju državu.

"Sramota je da naši nacionalni timovi, koji postižu vrhunske rezultate, budu u dugovima ili su primorani da, poput milostinje, traže novac za putovanja, pripreme i isplate premija igračima. Rezultati kojima se Srbija ponosi postižu se velikim trudom i odricanjima sportista, ali te uspjehe moraju da prate i mnogo veća ulaganja od strane velikih kompanija i države", istakao je Đilas.

Vaterpolo reprezentacije Srbije osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Zagrebu, a košarkaši se bore za treće mjesto na Mundobasketu u Turskoj.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC