• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac primio predsjednika IHF

Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije primio prvog čovjeka IHF Hasana Mustafu

 Divac primio predsjednika IHF Izvor: MONDO

Srbija će 2012. godine biti domaćin Evropskog prvenstva za rukometaše, a naš nacionalni savez želi da godinu dana kasnije ugosti i najbolje rukometašice svijeta.

Tim povodom Srbiju i Beograd posjetio je predsednik Svjetske rukometne organizacije (IHF) Hasan Mustafa. Njega je u utorak primio i predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

"Rukomet je sport koji je izuzetno popularan u našoj zemlji i igra se u svim regionima. Za razvoj rukometa je veoma važno što će se u Srbiji 2012. održati Evropsko prvenstvo za rukometaše. OKS podržava kandidaturu za dobijanje svjetskog prvenstva za žene 2013. godine, uz uvjerenje da bi organizacija ovog takmičenja doprinijela popularizaciji ženskog rukometa i ženskog sporta kod nas", rekao je proslavljeni košarkaš.

Predsjednik OKS informisao je prvog čovjeka svjetskog rukometa o aktivnostima obilježavanja stogodišnjice OKS i pozvao ga da bude gost na Generalnoj skupštini EOK koja se kao centralni događaj obilježavanja ovog jubileja, održava krajem novembra u Beogradu.

Hasan Mustafa se zahvalio na prijemu i istakao da mu je drago što je veoma poznati sportista na čelu Olimpijskog komiteta i poželio mu puno uspjeha u radu.

Pored predsjednika IHF u delegaciji su bili i Leon Kalin (predsjednik takmičarske komisije IHF), Velimir Majranović (predsjednik RS Srbije) i Božidar Đurkovic (generalni sekretar RSS).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC