• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Vanja Udovičić ipak u Mladosti

Vanja Udovičić napravio potez kao svojevremeno Igor Milanović - igraće za zagrebačku Mladost.

 VATERPOLO: Vanja Udovičić ipak u Mladosti Izvor: MONDO

Najbolji evropski i svjetski vaterpolista Vanja Udovičić karijeru će nastaviti u zagrebačkoj Mladosti.

Zagrebački klub bio je uporan da dovede kapitena srpske reprezentacije, iako je imao ponude i drugih klubova - dubrovačkog Juga, Olimpijakosa, riječkog Primorja, Panatinaikosa, Partizana...

"To je ipak bila najbolja mogućnost. Postavio sam uslove, čekao sam njihov odgovor i kada je sve stiglo sa garancijama prihvatio sam", rekao je Udovičić "Sportskom žurnalu".

Kada je na tek završenom EP u Zagrebu izašao da dobije nagradu za najboljeg igrača, Vanju Udovičiča je aplauzima pozdravilo gledalište na bazenu kraj Save.

Pregovori Mladosti i Vanje, odnosno njegovog oca, koji mu je ujedno i menadžer, trajali su nekoliko dana, a ugovor će biti potpisan u 14 časova.

Vanja Udovičić je do prošle sezone bio član Pro Reka, ali mu je uprava evropskog prvaka, kako je sam izjavio, dala "nepristojnu ponudu" i potom se rastao sa klubom iz Đenove.

Udovičić je bio prvak sa svakim klubom u kojem je igrao, a bio je član svih najvećih evropskih - beogradskog Partizana, Jadrana iz Herceg Novog, napuljskog Posilipa i Pro Reka.

On je tako postao prvi sprski igrač poslije pune dvije decenije. U Mladosti je svojevremeno igrao jedan od najboljih vaterpolista svijeta svih vremena Igor Milanović, sada trener Partizana.

Mladost sada ima tim za svaki respekt. Na golu je izvanredni čuvar mreže hrvatske reprezentacije Josip Pavić, igraju još dva hrvatska reprezentativca - Igor Hinić i Petar Muslim...Trener Mladosti je ostao Emil Nikolić.

I ostali hrvatski klubovi su jaki. Jug ima Vićana, Dobuda, Bušljea, Maru Jokovića, a izuzetno se pojačalo i riječko Primorje, koje je između ostalog dovelo i braću Varga - Danijela i Deneša.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC