• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Umor je učinio svoje

"Samo sam Viktoru rekao u četvrtak da bude spreman da igra protiv Stepaneka", rekao je Novak Đoković. "Dan kasnije obavijestili smo i javnost".

 Đoković: Umor je učinio svoje Izvor: MONDO

Nikome nije bilo prijatno kada je u petak, na dan početka velikog polufinala Dejvis kupa između Srbije i Češke u Beogradskoj areni, stigla vijest da najbolji teniser Novak Đoković neće biti u stanju da igra protiv Radeka Štepaneka.

Na zvaničnom sajtu Dejvis kupa objavljeno je da se drugi teniser svijeta povukao zbog gastroenteritisa, stomačnog virusa. Nešto kasnije, sa adrese Teniskog saveza Srbije, stigla je izjava srpskog tenisera, u kojoj on najavljuje mogućnost da bude spreman već u subotu za eventualni dubl.

"Do posljednjeg trenutka je sve bilo otvoreno. Dan prije početka meča sam trenirao, ali sam u konsultacaijama sa selektorom Bogdanom Obradovićem i savjetnikom Nikolom Pilićem odlučio da ne izađem na teren protiv Radeka Štepaneka", izjavio je Đoković, čije je mjesto na terenu zauzeo Viktor Troicki.

Troickom je Đoković tu mogućnost najavio još u četvrtak, poslije žreba.

"Razlozi su krajnje jednostavni. Još sam umoran poslije teških napora na US Openu i dugog puta iz SAD do Srbije. Osjećam i dalje umor, a svi vjerujemo da Viktor Troicki može do pobjede protiv Radeka Štepaneka. Viktor je igrao sjajno posljednjih mjeseci i samo sam njemu rekao da bude spreman za meč protiv Štepaneka, dan ranije", rekao je Đoković, koji se nada da će biti na terenu u paru sa Nenadom Zimonjićem, a potom i u nedelju, kada će se vjerovatno odlučivati pitanje finaliste Dejvis kupa za 2010. godinu.

"Ovog jutra (u petak) kada sam odlučio da sačuvam snagu za preostale dane polufinala, obavijestili smo javnost. Vjerujem u Viktora i vjerujem u našu pobjedu. Ukoliko rezultat poslije prvog dana to bude zahtijevao možda ću da zaigram i u sutrašnjem dublu, a sigurno ću biti spreman za nedeljni singl", najavio je Đoković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC