• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Pad je doprinio preokretu

Najbolji srpski teniser ističe da je momenat kada je pao zbog bola u desnom koljenu doprineo da načini preokret i pobijedi Berdiha.

 Đoković: Pad je doprinio preokretu Izvor: MONDO

Novak Đoković se brže nego obično poslije svog meča pojavio na konferenciji zamedije. Predstavnici sedme sile zamoljeni su da budu kratki, jer najbolji srpski teniser žuri da gleda Janka Tisaprevića.

"Sada sam mislima u Jankovom meču", rekao je Đoković poslije pobjede nad Tomašom Berdihom i dodao:

"Odlučujući peti meč je realan prikaz ovog susreta. Česi su protivnici za respekt. Imaju dva igrača koji uvijek svim srcem nastupaju za svoj tim".

Novak se potom i osvrnuo na svoj meč. Priznao je da nije dobro startovao u prvom nedeljnom meču polufinalnog susreta Svjetske grupe Dejvis kupa.

"Nije potrebno gledati na negativne stvari koje su me zatekle na početku meča, činjenica je da sam sporije počeo. On je bio taj koji je vodio igru na početku meča".

Ali onda je pao u šestom gemu drugog seta. Uslijedila je desetominutna pauza u toku koje mu je publika zdušno skandirala.

"Onaj pad mi je s neke strane pomogao da preokrenem meč. Kao i publika koja je bila odlična.Hvala, bogu pad nije prouzrokovao povredu. Osjetio sam samo oštar bol, nije nikakva povreda u pitanju", istakao je Novak i nije zaboravio činjenicu da u Beogradskoj areni do sada nije poražen u singlu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC