• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boba: Moram da smršam 25 kilograma do finala

Predsjednik TSS Slobodan Živojinović počinje ozbiljne pripreme za finale Dejvis kupa i osvajanje "salatare".

 Boba: Moram da smršam 25 kilograma do finala Izvor: MONDO

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović, iako volonter na toj funkciji, svojski se založio da polufinale Dejvis kupa prođe u najboljem redu.

Kada je u pitanju meč za "salataru" protiv Francuske Boba obećava vrhunsku organizaciju. Naravno, kontaktiraće svog kuma Jona Cirijaka, vlasnika vrhunskih turnira, koji će pomoći oko organizacije.

Živojinović je najprije riješio svaku dilemu - finale će biti igrano u Beogradskoj areni! Kada je u pitanju podloga - konsulotvaće se sa teniserima, a prije svih će se pitati Novak Đoković i Nenad Zimonjić, koji će tri nedelje prije finala Dejvis kupa učestvovati na Masters kupu u Londonu, gdje je tvrda podloga.

"Vidjećemo kako će to biti riješeno, ali u Areni će se igrati sigurno. Nemojte da brinete, uradićemo to na najbolji način", obećao je prvi čovjek TSS i dodao da će na finalu biti veliko iznanađenje za gledaoce, koji su prema njegovom mišljenju u susretu protiv Češke "navijali sa dozom finoće".

Ono što je, za sada, Živojinović otkrio je da je u planu da budu pozvani kao specijalni gosti akteri budu francuske i ex Yu teniske legende: Janik Noa, Fabris Santoro, Anri Lekont, Goran Prpić, Goran Ivanišević...

"Sav prihod sa tog meča biće uložen u razvoj juniorskog tenisa u našoj zemlji. Ja mogu da budem predsjednik saveza još nekoliko mjeseci ili nekoliko godina, ali ta djeca predstavljaju našu budućnost. Oni je treba da putuju u inostranstvo, već da ovaj pozitivni talas za tenis iskoriste za početak izgradnje nacionalnog centra", istakao je Boba Živojinović.

Nekada vrhunski teniser takođe se sprema za finale i to tako što će "probušiti kašiku". Još uvijek je aktuelno obećanje da će raditi mašinica među teniserima ukoliko trofej ostane u Beogradu.

"Ja kao predsjednik Saveza moram da dam primjer ostalima, pa ću se i ja ošišati na "nularicu". Veći problem je što do finala moram da skinem 25 kilograma", našalio se Živojinović na svoj račun, a na pitanje da li se sjeća kada je posljednji put imao toliko kratku kosu odgovorio je:

"Vjerovatno kada sam se rodio".

Slobodan Živojinović je pohvalio Dejvis kup tim Srbije da je to "kompaktna ekipa, bez sujete", a savjetniku tima Nikoli Piliću (71) poželio da zajedno proslave njegov stoti rođendan, misleći na to da ostane uz srpsku reprezentaciju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC