• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SP): Srbi zadovoljni

Srpski reprezentativci zadovoljni poslije pobjede nad Njemačkom - 3:0, ali ističu da je to tek prvi korak ka svjetskom vrhu.

 ODBOJKA (SP): Srbi zadovoljni Izvor: MONDO

Odbojkaši Srbije pobijedili su Njemačku sa 3:0 na početku Svjetskog prvenstva u Italiji. "Orlovi" su pružili odličnu igru i nijednog trenutka nisu dozvolili da ih "panceri" ozbiljnije ugroze.

Poslije meča selektor Igor Kolaković istakao je da mu je prije svega drago zbog odličnog pristupa koji su igrači imali na prvoj utakmici u Trstu.

"Drago mi je da smo pobijedili, da smo igrali kvalitetno i čvrsto protiv neugodnih Nijemaca. Oni su bili pritisnuti našom dobrom igrom, pa njihov raskoš nije mogao da dođe do izražaja", rekao je Kolaković i konstatovao.

"Ovo je tek prvi korak. Zbog sistema takmičenja pobjede i porazi nisu toliko bitni u prvoj fazi. Ono što je važno da na svakoj utakmici imamo ovakav pristup igri", zaključio je prvi trener Srbije.

Jedan od najboljih protiv Njemačke bio je Bojan Janić.

"Odličan početak. Igrali smo dosta dobro, možda su nam i oni malo pomogli s obzirom da su dosta griješili. Raduje me naš intezitet u igri, borbenost i koncentracija. Dogovarali smo se tokom meča i sve to ispoštovali. Nastavljamo dalje bez euforije."

Da zaista nema euforije poslije pobjede nad Njemačkom potvrđuju i riječi najiskusnijeg u srpskoj selekciji Nikole Grbića.

"I da smo izgubili sa 0:3 ne bih pravio od toga dramu, isto tako od ove pobjede ne bi trebalo da se pravi ko zna šta. Trebalo bi da smo svjesni da smo igrali dobro protiv jednog rivala koji je tokom ljeta igrao odličnu odbojku i prije par dana pobijedio Brazil sa 3:0", rekao je kapiten Srbije.

"Neću da kažem da smo se bojali, ali smo se pribojavali jer su Nijemci zaista došli u odličnoj formi. Kada se utakmica završi 3:0 teško je reći da li su oni odigrali jako loše ili mi dobro. Vjerovatno smo ih natjerali na greške, ali definitivno sam prezadovoljan našim izdanjem", zaključio je Nikola Grbić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC