• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SP): "Nevjerovatna odbrana Kanade"

"Odavno nisam vidio da se jedna ekipa ovako brani", istakao poslije meča Nikola Grbić i izrazio nadu da će već protiv Poljaka biti bolje.

 ODBOJKA (SP): "Nevjerovatna odbrana Kanade" Izvor: MONDO

Poslije trijumfa i fantastične igre u prvom kolu očekivalo se da Srbija neće imati većih problema u drugoj utakmici Grupe F na šampionatu svijeta u Italiji protiv Kanade.

Nažalost, protivnik Srbije napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku turnira pobijedivši sa 3:1.

U taboru srpske reprezentacije ne misle da su odigrali toliko loše koliko je Kanada bila odlična.

"Moram da kažem da je Kanada igrala sjajno, pogotovo u elementima odbrane i bloka. Potpuno su nas nadigrali. Nismo ušli u meč ni blizu kao protiv Njemačke. Situaciju koju imamo dozvolila mi je da pružim šansu igračima koji su vrlo kvalitetni, ali ušli smo u meč tako da su Kanađani stekli samopouzdanje i došli do igre koju nismo mogli da kontrolišemo tokom čitavog meča", rekao je Kolaković i naglasio da je glavno oružje Kanađana u utakmici sa Srbijom pored navedenih elemenata igre bio i servis.

Selektor Srbije se nada da će ovaj poraz samo očvrsnuti njegove izabranike.

"Mi u ponedeljak imamo jako težak zadatak protiv prvaka Evrope. Poljska je lako pobijedila Kanadu sa 3:0 i to samo govori šta nas očekuje u trećem kolu. Bitno je da u tu utakmicu uđemo kao i protiv Njemačke", zaključio je Kolaković.

Nikola Grbić rekao je poslije utakmice da je Kanada apsolutno zasluženo pobijedila.

"Nismo mi ništa poklonili Kanadi, niti smo toliko griješili. Odavno nisam vidio da se jedna ekipa ovako brani. To je stravično veliki pritisak za naš napad. Oni su bili na svakoj lopti kao što smi mi bili u prvoj utakmici."

On je dodao da ne misli da je Srbija odigrala toliko loše kao što rezultat govori.

"Ovo je Svjetsko prvenstvo i ekipe kao što je Kanada nemaju pritisak daljeg plasmana. Jednostavno, izađu ljudi na teren i igraju, već sutra može da se dogodi da izgube za 45 minuta. To je takva ekipa, jedan dan odigraju odlično, a sljedeći već daleko ispod tog nivoa. Nama se zalomilo da su odigrali odličnu odbojku. Svakako moramo da pobedimo Poljsku za dalje", rekao je Nikola Grbić.

Vlada Petković misli da je Srbija dozvolila Kanadi da se razigra na početku meča.

"Ovo je Svjetsko prvenstvo i nema lakih protivnika. Kanada je sjajna bila u odbrani. Moramo protiv Poljaka da odigramo najbolje što umijemo ako mislimo da na turniru napravimo neki bolji rezultat", zaključio je Petković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC