• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOKIO: Jelena nastavila da muči Alonu

Na mjestu gdje je prije godinu dana, zbog povrede, morala da preda finale Mariji Šarapovoj, Jelena Janković je nastavila sa pobjedama.

 TOKIO: Jelena nastavila da muči Alonu Izvor: MONDO

Najbolje plasirana srpska teniserka u ponedjeljak je pobijedila "staru mušteriju" Alonu Bondarenko u drugom kolu Torej Pan Pacifik Opena u Tokiju. Šesta je nadigrala 31. teniserku na svijetu sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:1.

Kao treća nositeljka, iza Karoline Voznijacki i Vere Zvonareve, Džej-Džej je bila slobodna u prvom kolu, a sada čeka protivnicu u osmini finala. Za sada, Jelena ne može ni da nasluti s kim će igrati, jer Kaja Kanepi tek treba da sazna ime protivnice u drugom kolu.

U nedjelju kasno uveče po lokalnom vremenu, morao je da bude prekinut meč između Šahar Per i Timi Baščinski pri rezultatu 5:7, 7:5. Pobjednica iz tog duela igraće protiv Kanepi u drugom kolu, a onda će bolja na duel sa Jelenom Janković u osmini finala.

To znači da bi Beograđanka do drugog izlaska na Ariaki Koloseum u Tokiju mogla da pauzira dva dana.

Jelena je bez problema, za sat i 12 minuta, pobijedila Ukrajinku Bondarenko, protiv koje sada ima skor od 12:1!

Jedini poraz, 25-godišnja Jelena doživjela je od godinu dana starije Bondarenko na ovogodišnjem Australijan Openu. Ovog puta, Jankovićeva je plavokosoj Ukrajinki oduzela pet od osam servis gemova na meču.

Inače, Pan Pacifik je ostao bez šampionke iz 2009. godine. Malo poznata Japanka Kimiko Date Krumn pobijedila je Mariju Šarapovu u prvom kolu sa 7:5, 3:6, 6:3.

U prvom kolu dva miliona dolara vrijednog turnira, koji se igra na tvrdoj podlozi i pripada Premijer 5 kategoriji zajedno sa Dubaijem, Rimom, Sinsinatijem i Torontom, Ana Ivanović sastaje se sa Alisom Klejbanovom.

Pobjednica Pan Pacifika za 2010. godinu osvojiće ček na 350.000 dolara, finalistkinji će pripasti 175.000, a polufinalistkinjama 87.500 dolara.

Rekorderka ovog turnira, koji se ove godine održava 27. put, je Martina Hingis, koja ima pet titula, a posljednju je osvojila 2007. godine, kada je u finalu pobijedila Anu Ivanović sa 6:4, 6:2.

(MONDO, foto: FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC