• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOKIO: Ana dočekala pobjedu u Japanu

Posle tri godine pauze, Ana Ivanović je pobijedila u Tokiju!

 TOKIO: Ana dočekala pobjedu u Japanu Izvor: MONDO

Srpska teniserka igrala je finale Torej Pan Pacifik Opena 2007. godine i izgubila od rekorderke po broju titula na tom turniru, Martine Hingis i od tada dve sezone nije uspjevala da dobije meč u Japanu.

Crnu seriju, Ana je prekinula ovog ponedjeljka, kada je u prvom kolu 27. izdanja Pan Pacifik Opena pobijedila "vječitu" protivnicu Alisu Klejbanovu.

Prošle sezone, Ivanovićeva je ispala u prvom kolu od Lusi Safarove, a 2008. godine od Nađe Petrove u drugom kolu, s tim da je na startu bila slobodna.

Ivanovićeva i Klejbanova sastale se su se šesti put u posljednje dve sezone i srpska teniserka izjednačila je na 3:3 u međusobnim susretima. Bilo je 2:0 u setovima (6:3, 6:2), a meč u Ariaki Koloseumu trajao je svega 63 minuta.

Za to vrijeme, Klejbanova nije došla ni do brejk prilike, a srpska teniserka uspjela je da joj uzme četiri od devet servis gemova.

Ana je dobila Alisu u Dubaiju, Stenfordu i Tokiju, dok su Ruskinji pripali dueli na Australijan Openu, Rolan Garosu i FED kupu.

U drugom kolu dva miliona dolara vrijednog turnira, koji se igra na otvorenom i to na tvrdoj podlozi, Ivanovićeva će se sastati sa pobjednicom meča (11) Marion Bartoli - Janina Vikmajer.

U ponedjeljak, pobjedu u Tokiju ostvarila je i Jelena Janković.

Pobjednica Pan Pacifika za 2010. godinu osvojiće ček na 350.000 dolara, finalistkinji će pripasti 175.000, a polufinalistkinjama 87.500 dolara.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC