• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan kada Nadal propustio 24 brejk lopti

Ovajač tri uzastopna grend slema poražen je u polufinala turnira iz serije 250, nakon što je propustio 24 od 26 brejk lopti.

 Dan kada Nadal propustio 24 brejk lopti Izvor: MONDO

Rafael Nadal se lijepo proveo u Bankoku, lijepo i zaradio. Navodno više od 1,2 miliona evra samo kao podstrek da učestvuje na Tajland Openu.

Svoje takmičenje na ATP turniru iz serije 250 završio je u polufinalu. Pobijedio ga je zemljak Giljermo Garsija Lopes sa 2:6, 7:6(3), 6:3 nakon dva sata i 43 minuta.

A statistika je za rubriku "vjerovali ili ne". Nadal je propustio čak 24 od 26 prilika za brejk, uključujući i 16 propuštenih šansi u drugom setu, koji je okončan u taj brejku.

Svetski teniser broj 53. iskoristio je svoju jedinu brejk loptu u meču u četvrtom gemu trećeg seta.

"Imao sam mnogo prilika za brejk u drugom setu, previše šansi. On je igrao sjajan meč, posebno u trećem setu, ali ja sam igrao bolje od njega na početku. Kada imaš 26 prilika za brejk, onda treba da iskoristiš svoje šanse. Teško mi je da prihvatim poraz. Igrao sam dobro i imao izglednu priliku da se plasiram u finale", izjavio je Rafael Nadal, koji je ispustio svoje osmo ovosezonsko finale (šest titula), odnosno 55. u njegovoj devetogodišnjoj profesionalnoj karijeri.

Prvi teniser svoketa svoju azijsku turneju nastaviće u Tokiju, a potom će učestvovati u Šangaju na turniru iz serije masters 1000.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC