• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trećeligaš zaustavio Liverpul!

Autor mondo.rs

Šampion Evrope je imao i prednost 2:0, ali ni to im nije bilo dovoljno da upišu pobjedu.

 FA kup - Šruzberi - Liverpul 2-2 Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Jirgen Klop će biti bijesan! Liverpul nije uspio da se iz prvog pokušaja plasira u 5. kolo FA kupa nakon što su remizirali protiv člana engleske Lige 1.

ŠRUZBERI - LIVERPUL 2:2 (0:1)
/Kamings pen. 65, 75 - Džouns 15, Lav ag. 46/

Možda će vas zanimati

Trećeligaški klub pokazao je veliku hrabrost protiv "prošaranog" tima Liverpula i vratio se iz zaostatka do vrijednog remija. Šruzberi stiže na "Enfild"!

Trebalo je da to bude samo nova rutinska pobjeda Liverpula, prilika da se odmore najbolji igrači i nastavi dalje sa dominacijom u Premijer ligi, ali "redsi" će morati da dodatno zgusnu svoj kalendar.

Šruzberi je potpuno zasluženo stigao do ponovljene utakmice koja će se igrati na slavnom stadionu sa Mersisajda i to nakon što su imali zaostatak od dva gola.

Izvor: Guliver/Getty Images/Richard Heathcote, Richard Heathcote/Getty Images Europe

Počelo je sve baš onako kako su u Liverpulu zamislili. Prvi pravi udarac ka golu Šruzberija završio je u njihovoj mreži, a strijelac je bio Kurtis Džouns.

Na startu drugog dijela pomalo komičan autogol postigao je Donald Lav kada je jedan centaršut Liverpula hteo samo da proslijedi u korner, ali nije bio dovoljno spretan i lopta je glatko ušla u gol njegovog tima.

Ipak, tada se stvari mijenjaju. Šruzberi pokazuje zube i srce, a mladi i malopoznati igrač Liverpula Jaser Larusi je skrivio jedanaesterac.

Šruzberi to koristi da se vrati u meč, jer je Kamings bio strijelac sa bijele tačke, da bi 10 minuta kasnije upravo on iskoristio grešku Dejana Lovrena i postigao i drugi pogodak.


Bio je to znak Klopu da je vrijeme da na teren uđu Mohamed Salah i Roberto Firmino i malo je falilo da upravo ovaj tandem donese treći gol, da bi u posljednjem napadu i Šruzberi bio blizu do pobjedničkog pogotka.

Na kraju će trećeligaš dobiti priliku da igra na Enfildu i "masno" zaradi od prodaje ulaznica na stadionu prvaka Evrope i budućeg šampiona Engleske.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC