• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana se revanširala Bartoli

Srpska teniserka slavila sigurnu pobjedu u prvom kolu Kina opena u Pekingu - 6:2, 6:3. Na redu Bjeloruskinja Olga Govorcova.

 Ana se revanširala Bartoli Izvor: MONDO

Marion Bartoli prošle nedjelje je u Tokiju deklasirala Anu Ivanović (6:2, 6:1), ali se u Pekingu pokazalo da "batina ima dva kraja".

Ivanovićeva je imala blagi pad koncentracije početkom drugog seta, a ostatak meča u potpunosti je protekao u njenom znaku. Konačnih 6:2, 6:3 predstavljaju pravi odraz onoga što se na terenu događalo tokom 67 minuta igre.

Ana je dosta griješila, kao i Bartoli (po 21 neiznuđena), ali je "vinerima" osvojila čak 23 poena, a Francuskinja samo osam.

Brejkove u prvom setu pravila je za vođstvo od 3:1 i u posljednjem gemu, dok je Bartoli tek u trećem gemu drugog seta stigla do prvih brejk lopti na meču. Oduzela je Ani servis, uspjela da povede sa 3:1, međutim, tu je i prestao njen otpor.

Ivanovićeva je u neodoljivom naletu uzela pet gemova zaredom i slavila četvrtu pobjedu iz šest okršaja sa Marion Bartoli, inače 14. igračicom svijeta.

Ana Ivanović na najnovijoj WTA listi zauzima 36. mjesto, a njena naredna rivalka Olga Govorcova 48. U međusobnim susretima rezultat je 1:0.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC