• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: "Srpska priča nije završena"

Odbojkaši Srbije sa osmijehom na licu, poslije trijumfa nad Rusima, opušteno i smireno čekaju protivnika u polufinalu Svjetskog prvenstva u Italiji.

 ODBOJKA: "Srpska priča nije završena" Izvor: MONDO

Svi su još pod utiskom velike pobjede nad jednim od favorita za osvajanje zlatne medalje, Rusijom i plasmana u polufinale, neki od igrača poput Dragana Stankovića nisu ni spavali, a Nikola Grbić ističe da zbog svih "igrica" Rusa ta pobjeda ima i moralnu vrednost.

"Dugo nisam mogao, vraćao sam film svakog poena, išao sam i na YouTube da odgledam pojedine dijelove meča. Stvarno je to bila velika pobjeda. Ušli smo u meč protiv Rusa sa velikom željom i pokazalo se da ako uđemo spremni i skoncetrisani možemo svakog da dobijemo. Mi smo svakako u prednosti u polufinalnom duelu, ko god bio protivnik (Kuba ili Bugarska), jer imamo dan više odmora", rekao je Stanković.

Marko Podraščanin prenosi osjećanje cijele ekipe: "Osjećamo se vrlo dobro!" i dodaje: "Proradio je naš inat, moral i hvala Rusima što su svojim kalkulacijama doprinijeli našoj igri. Sada imamo veliku šansu i pokazali smo da možemo da igramo protiv bilo koga".

Rusi su nekim namjernim porazima htjeli da "upadnu" u grupu baš sa Srbijom. Mislili su da će im to biti lakšu put. Ali, pravili su račun bez krčmara.

"Glavni utisak sa tog meča je da smo napravili odličan rezultat, pobijedili smo jakog protivnika, koji je i po kvalitetu i po izjavama nagovještavao zlatnu medalju. U tom nekom smislu, uradili smo veliku stvar, pogotovo što je bilo namještanja, kalkulisanja da bi se došlo u našu grupu. Ovaj rezultat nije veliki samo u sportskom smislu, već i u moralnom. Stalno dobijam komplimente od sportskih radnika ovdje u Italiji što smo baš njih pobijedili. Vjerujem da se ovde naša priča nije završila...", rekao je Nikola Grbić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC