• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paša nastavlja da "cijepa"

Boris Pašanski je u prvom kolu Sicilija Klasika, turnira koji se igra za nagradni fond od 42.500 evra, pobijedio Nijemca Bastijana Knitela sa 6:4, 6:3.

 Paša nastavlja da "cijepa" Izvor: MONDO

Plasmanom u finale prošlonedeljnog čelendžera u Napulju, koje je morao da preda zbog povrede Fabiju Fonjiniju, Boris Pašanski napravio je rekordan skok na ATP listi i svoj plasman popravio za 147 pozicija.

Ove nedelje, kao 331. teniser svijeta, ušao je u glavni žrijeb čelendžera u Palermu i nastavio da bilježi pobjede.

Popularni "Paša" je u prvom kolu Sicilija Klasika, turnira koji se igra na šljaci za nagradni fond od 42.500 evra, pobijedio Nijemca Bastijana Knitela sa 6:4, 6:3.

Pašanski će u drugom kolu igrati protiv Mađara Atile Balaša, koji zauzima 207. mjesto na ATP listi i koji je na startu napravio malo iznenađenje i eliminisao trećeg nosioca u Palermu, Kazahstanca Jurija Šukina sa 3:6, 7:6, 6:3.



Na turniru u Palermu, gdje pobjedniku pripada 90 ATP bodova i 6.150 evra, učestvuju još Filipo Volandri, Antonio Veić, Martin Fišer, Flavio Ćipola, Ivo Minar, Alesio Di Mauro, Adrijan Ungur, Nikolas Devilde, Simone Boleli... Zanimljivo, "vajld kard" od organizatora dobio je i veteran, nekada veliki šampion ATP Tura, Tomas Muster, koji je doduše poražen u prvom kolu od kvalifikanta, mladog Italijana Đanluke Nasa.

Ukoliko nastavi da vezuje pobjede u finišu sezone, Pašanski bi mogao značajno da popravi ATP plasman i približi se ličnom rekordu iz februara 2006. godine, kada se 27-godišnji Beograđanin nalazio na 55. mjestu ATP liste.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC