• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Prolazimo Turke

Rukometaši Borac m:tela vjeruju da protiv Ankare mogu nadoknaditi "minus 7" u subotu u "Boriku" (20.15 h) i plasirati se u treće kolo EHF kupa.

 Marković: Prolazimo Turke Izvor: MONDO

Svjestan je Dragan Marković, strateg crveno-plavih, da je to veliki izazov za njegove igrače, ali ni sekunde ne gubi vjeru u srećan kraj ove evropske priče.

"Ubijeđen sam da ćemo proći Turke", kaže Marković za "Nezavisne novine", a onda objašnjava na čemu temelji svoj optimizam:

"U Ankari smo mnogo griješili, većina igrača se nije mogla prepoznati i smatram da nam se tako nešto više ne može desiti".

Zna trener i nekadašnji as Borca recept koji će njegovom timu i navijačima donijeti radost prolaska u narednu rundu takmičenja.

"Ako Dvorana 'Borik' bude puna, što se iskreno nadam, i ako mi budemo strpljivi i pametni, neće biti problema. Vjerujem u ovaj tim i znam da su igrači odlučni da pokažu kako visok poraz u Turskoj nije mjerilo njihovog kvaliteta", dodao je Marković.

Ono što može da raduje sve u redovima Banjalučana je podatak da će svi igrači biti spremni za okršaj s Ankarasporom.

"Vladimir Vranješ je povrijedio podlakticu u prvoj utakmici, ali za njega se ne brinem. Borac je to, koji bi igrao i da su mu obje ruka u gipsu... Najvjerovatnije će i Goran Trkulja biti u stroju pa će i naša odbrana biti čvršća", naglasio je Dragan Marković.

Najjača karika Borac m:tela Mario Blažević kaže da niko u redovima Banjalučana nije očekivao onako visok poraz od Ankaraspora u prvom odmjeravanju snaga.

"Ništa nam nije polazilo za rukom i desilo se to što se desilo. Sada nam ne prestaje ništa drugo nego da se u subotu iskupimo pred našim navijačima. Ako su Turci nas mogli da pobijede sa sedam razlike, možemo i mi njih sa osam, možda čak i više. Ništa ne obećavamo, samo borbu do posljednjeg daha", rekao je golman Banjalučana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC