• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena i Jelena na WTA šampionatu

Jelena Janković i Ruskinja Jelena Dementijeva obezbijedile su mjesta na završnom turniru sezone, od 25. do 31. oktobra u Dohi.

 Jelena i Jelena na WTA šampionatu Izvor: MONDO

Poslije prošlonedeljnog turnira u Tokiju, plasman na WTA šampionat osigurale su Karolina Voznijacki, Vera Zvonareva, Serena Vilijams i Kim Klajsters, a u Pekingu su to uradile još četiri teniserke.

Petoplasirana po osvojenim bodovima u ovoj sezoni, Amerikanka Venus Vilijams, otkazala je učešće zbog povrede koljena, a zbog povrede ramena u Dohi neće igrati ni Belgijanka Žistin Enan.

Tako su šansu da zaigraju na turniru, čiji je nagradni fond 4.500.000 dolara, dobile Australijanka Samanta Stosur, Italijanka Frančeska Skjavone, Janković i Dementijeva.

"Čestitam Jeleni i Jeleni na plasmanu. Čitave sezone igrale su na veoma visokom nivou i doprinijeće da završni turnir bude veoma kvalitetan", rekla je izvršna direktorka WTA Stejsi Alaster.

Džej Džej će na završnom turniru igrati četvrtu godinu zaredom, a najbolji rezultat do sada bio joj je plasman u polufinale 2008.

U ovoj sezoni osvojila je turnir u Indijan Velsu, igrala polufinale Rolan Garosa, a u Rimu je izgubila u finalu, do kojeg je stigla pobijedivši obe sestre Vilijams.

Za titulu najboljeg ženskog dubla svijeta nadmetaće se Žizela Dulko i Flavija Peneta, Kveta Peške i Katarina Srebotnik, Liza Rejmond i Rena Stabs, Vanija King i Jaroslava Švedova.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC