• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Zolak najbolji u Banjaluci

Stevo Zolak osvojio je titulu najboljeg boksera na 10. memorijalnom turniru "Radovan Bisić" koji je proteklog vikenda održan u Banjaluci.

 BOKS: Zolak najbolji u Banjaluci Izvor: MONDO

Zolak je u finalnoj brobi, u kategoriji do 64 kilograma, sa 6:1 porazio Slovaka Marija Zabovskog.

"Najljepše je kada pobijedite pred svojom publikom i pokažete koliko možete i vrijedite. Meč je bio naporan jer je Slovak jako kvalitetan i žilav borac. Ipak, uspio sam da prođem njegovu odbranu i domognem se pehara", rekao je Zolak za "Nezavisne novine".

Titulom najboljeg tehničara okitio se hrvatski bokser Marko Čalić koji je u finalnoj borbi, u kategoriji do 91 kg, porazio Tomislava Žuljevića (4:0). Proglašen je i najborbeniji par, a to su su Bugarin Dimov i Crnogorac Dragan Pešić, koji su se borili u kategoriji do 60 kg.

Najperspektivniji bokser je Slovak Mario Zabosnik, najbolji strani bokser Nikola Jovanović (Srbija), a pehar za fer-plej pripao je Makedoncu Primislavu Dimovskom.

Organizator memorijala bio je BK Slavija, a trener Banjalučana Mirko Jokić zadovoljan je kvalitetom turnira. Nastupila su 42 boksera iz Italije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore Njemačke, Slovačke, Srbije i BiH.

"Žao nam je što je došlo premalo ljudi u dvoranu 'Obilićevo' jer su borbe bile zaista zanimljive, a borci kvalitetni. Što se tiče nastupa naših boksera, naravno da najviše čestitiki zaslužuje Zolak, ali zadovoljni smo nastupom i ostalih naših takmičara", kazao je Jokić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC