• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP KREMLJ: Dva lica Viktora Troickog

Viktor Troicki posle velike borbe i dva sata igre pobijedio Rusa Tursunova 2:1, na početku Kupa Kremlja.

 KUP KREMLJ: Dva lica Viktora Troickog Izvor: MONDO

Ko bi rekao da će Viktor Troicki da se muči na otvaranju Kupa Kremlja, protiv tenisera koji je 227 pozicija lošiji od njega?

Dimitrij Tursunov, 270. igrač svijeta, pružio je više nego snažan otpor srpskom teniseru, koji je poslije gotovo dva sata borbe uspio da dobije meč - 2:1 (5:7, 6:4, 6:3).

Tursunov je odlično odigrao prvi i početak drugog seta. U prvom setu za samo 15 minuta Rus je imao velikih 4:1. Viktor je odgovorio u narednom gemu, smanjivši na 2:4, ali je potom Tursunov bez većih problema povisio na 5:2.

U narednom gemu, Troicki je servirao za ostanak u meču, ali je Rus imao čak tri set lopte (0:40). Srpski teniser je bio u gotovo beznadežnoj situaciji, ali je uspio da se izvuče. Vezao je pet poena i smanjio na 5:3.

U narednom gemu, Tursunov je servirao za osvajanje prvog seta, ali mu je Troicki oduzeo servis i potom izjednačio na 5:5!

Izgledalo je da će Viktor doći do svoje igre. Ali...

Ruski teniser se pribrao poslije serije Troickog od 0-3 i na svoj servis je osvojio gem za 6:5. Ono što nije uspio u osmom gemu prvog seta (kada je imao tri set lopte), Tursunov je uradio u gemu u kojem je Viktor servirao za taj-brejk. Prvu šansu koja mu se ukazala za osvajanje seta Rus je iskoristio i riješio ga u svoju korist 7:5, posle 42 minuta igre.

U drugom setu, Tursunov je opet imao veliku prednost. Poveo je 3:0, ali je potom Troicki počeo da igra. Vezao je srpski teniser četiri gema, za preokret (kod 3:3, Tursunov je servirao i imao 40:0!), a potom je stigao i do izjednačenja - 6:4.

Ključni trenutak u odlučujućem setu dogodio se u sedmom gemu, kada je Viktor napravio brejk za za vođstvo od 4:3, a potom je osvojio i naredna dva gema za trijumf.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC