• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pas izujedao atletičarku u Novom Pazaru

Pas - turski kangal izujedao 17-godišnju Amelu Terzić tokom treninga u okolini Novog Pazara. Ima četiri kopče na ruci.

 Pas izujedao atletičarku u Novom Pazaru Izvor: MONDO

Aletičari Novog Pazara dobro će da razmisle da li će i ubuduće da treniraju na improvizovanim stazama duž keja rijeke Raške.

Naime, jedan pas je napao grupu atletičara koji su trenirali na toj stazi, a najgore je prošla 17-godišnja Amela Terzić, koju je turski kangal ščepao za ruku, ali se ona, srećom otrgla. Ipak, ima četiri kopče na ruci.

Neprijatan događaj je za "Sport" prerpičao srednjeprugaš Muamer Hasanović, koji je bio u grupi atletičara koji su trenirali.

"Nas desetoro atletičara smo završavali trening, bili smo na oko četiri kilometra od gradskog rekreativnog centra, kad je iz žbuna istrčao ogroman pas. Ukopao sam se u trenutku, a ostali su počeli da preskaču u dvorišta, penju se uz zidove i bandere...Pas je skočio na 13-godišnju Ildu Dautović, koja se okliznula, a pored nje je bila Amela. Pas je Amelu uhvatio za ruku, ali se ona nekako otrgla...Onda je pas krenuo na mene, ali ja sam bio priban i odbranio sam se tako što sam ga snaćno udario u bradu", ispričao je Hasanović.

On kaže da je potom jedan čovjek istrčao iz nekog dvorišta i počeo da ga vrijeđa zato što je udario psa.

Trener Rifat Zilkić ogorčen je zbog svega, jer je samo bilo pitanje trenutka kada će neka neprijatnost da se dogodi s obzirom na to u kakvim uslovima treniraju atletičari, a pogotovo srpska reprezentativka (treća na prošlogodišnjem SP za juniore i prva na Evropskoj olimpijadi mladih).

"U kakvim uslovima treniramo pravo je čudo da se ovo nije ranije desilo. Meko tkivo na ruci je poprilično nastradalo, ali sreća u nesreći je da nisu povrijeđene arterije, tetive i ligamenti", kaže Zilkić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC