• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARATE: Tri zlata za Srpsku

Nikola Poluga, Milan Ivanić i Bojana Jovanović osvojili su zlatne medalje na SP u Veroni zbog čega im je priređen svečani doček u Višegradu.

 KARATE: Tri zlata za Srpsku Izvor: MONDO

Višegrađani su u ponedeljak na trgu pored Ćuprije na Drini dočekali članove Karate reprezentacije Republike Srpske iz Karate kluba "Drina" iz Višegrada koji su na Svjetskom prvenstvu u Veroni u Italiji branili dres Srpske.

Burnim aplauzom pozdravljeni su osvajači zlatnih medalja Nikola Poluga, Milan Ivanić i Bojana Jovanović, kao i ostali učesnici prvenstva koji nisu osvojili odličja.

Nikola Poluga, kome je ovo treća uzastopna zlatna medalja na svjetskim prvenstvima, rekao je da je bilo teško stići do vrha jer je na prvenstvu bilo oko 3.000 takmičara iz gotovo 30 zemalja.

Bojana Jovanović je istakla da je najzaslužniji za uspjeh višegradskih karatista trener KK "Drina" Nenad Lekanić koji je bio i selektor reprezentcije na prvenstvu u Veroni.

Milan Ivanić rekao je da je osvajanje zlata podstrek za njegove dalje uspjehe. "Još nisam svjestan da sam osvajač zlatne medalje".

Prijatelji iz Srednje škole "Ivo Andrić" priredili su iznenađenje Nikoli Polugi, kome je danas rođendan, jer su mu na dočeku darivali minijaturnu tortu koju su sami napravili.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC