• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SANKT PETERSBURG: Troicki "pao" na startu

Srbin poslije osvojenog trofeja u Moskvi, izgubio na startu turnira u Sankt Petersburgu od 103. igrača svijeta Rajnara Šitlera sa 2:1.

 SANKT PETERSBURG: Troicki "pao" na startu Izvor: MONDO

Viktor Troicki završio je takmičenje u prvom kolu ATP turnira u Sankt Petersburgu (kategorija ATP 250). Bolji od srpskog tenisera bio je veteran iz Njemačke, Rajnar Šitler - 6:3, 4:6, 6:3.

Prvi je do brejk lopte stigao Šitler i odmah je iskoristio - 5:3. To mu je bilo dovoljno da poslije 33 minuta povede sa 1:0 u setovima.

Nijemac je na početku drugog seta ponovo imao priliku da oduzme servis Troickom, ali nije uspio. Međutim, već sljedeću šansu je pretvorio u vođstvo - 2:1. Ali, srpski teniser je odmah uzvratio istom mjerom - 2:2.

Drugi reket Srbije je realizovao i drugu brejk loptu, koja je bila i set lopta, pa je poslije 42 minuta igre u drugom setu izjednačio - 6:4.

"Razmjene" brejkova bilo je i u trećem setu, samo što je tada poveo Troicki - 2:0. A, onda je 103. igrač na ATP listi stigao do 2:2. Mogao je naš teniser opet da se odlijepi, ali nije iskorisio dvije prilike za brejk, tako da je uslijedila kazna i vođstvo Šitler od 4:3.

Troicki nije uspio da se vrati u meč. Poslije prve titule u karijeri, osvojene prošle nedelje u Moskvi, drugi reket Srbije pao je već na prvoj prepreci u Sankt Petersburgu.

Nagradni fond turnira u je 663.750 dolara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC