• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zimonjić prošao, kraj za "Tiptronik"

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u polufinale turnira u Beču, dok su Janko Tipsarević i Viktor Troicki poraženi u Rusiji.

 Zimonjić prošao, kraj za "Tiptronik" Izvor: MONDO

Drugi dubl svijeta imao je neočekivano težak posao sa meksičko-njemačkim parom Santjago Gonzales, Filip Marks - 2:1 (4:6, 7:5, 10:4).

U trenucima odluke presudilo je neuporedivo veće iskustvo Zimonjića i Nestora, koji poslije izgubljenog prvog seta nisu dozvolili rivalima nijednu šansu za brejk u drugom dijelu meča. Oni su do brejka odluke došli pri vođstvu od 6:5 u gemovima.

Trostruki osvajači grend slem turnira u "super tajbrejku" su imali neuporedivo bolju koncentraciju i bez problema stigli do pobjede, poslije 75 minuta igre.

Za ulazak u finale boriće se sa Hrvatima Čilićem i Zovkom ili Austrijancem Novlom i Izraelcem Ramom.

Finalisti turnira u Moskvi, Janko Tipsarević i Viktor Troicki, u Sankt Peterburgu nisu uspjeli da doguraju tako daleko, pošto su u drugom kolu eliminisani od drugih nosilaca, Rohana Bopane (Indija) i Alsama Kurešija (Pakistan) - 3:6, 7:6 (7:4), 10:1.

Bopana i Kureši tako su im se revanširali za poraz u četvrtfinalu Moskve, prošle nedjelje.

Šansu da slave i drugi put, Tipsarević i Troicki su propustili u "taj-brejku" drugog seta, kada su vodili sa 4:3 i imali dva servisa. Umjesto da riješe meč u svoju korist, oni su do kraja osvojili samo jedan od 15 odigranih poena!

Troicki je tako završio učešće na turniru (u singlu poražen od Rajnera Šitlera u prvom kolu), dok će se Tipsarević u četvrtfinalu u petak sastati sa Mihailom Kukuškinom iz Kazahstana.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC