• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Loš start BiH u Mađarskoj

Rukometna reprezentacija BiH za koju je debitovao Danijel Šarić poražena u Mađarskoj 26:17 u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012 u Srbiji.

 RUKOMET: Loš start BiH u Mađarskoj Izvor: MONDO

Ako se po jutru dan poznaje, rukometna reprezentacija BiH teško će izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. Od ekipe Vojislava Rađe mnogo se očekivalo na gostovanju u Mađarskoj, ali je na kraju doživjela ubjedljiv poraz – 26:17.

Reprezentativci BiH pojačani golmanom Barselone Danijelom Šarićem dobro su odigrali tek jedno poluvrijeme , da bi ih Mađari u drugom dijelu slomili i zabilježili trijumf na početku kvalifikacija.

BiH je povela na startu (3:1) i čuvala prednost do finiša prvog poluvremena, kada se igra bh. tima totalno raspala, o čemu govori i neikorištena prednost od čak dva igrača u posljednjem minutu prvog dijela.
Mađari su to znali da kazne pa su na odmor otišli sa golom prednosti (10:9).

Reprezentacija BiH I u drugom dijelu je počela dobro i držala se do 40. minuta (13:13), da bi potom uslijedio novi nalet Mađara.

Golman Fazekaš zatvorio je prilaze svom golu, a Mađari su ubitačnim kontrama iz minuta u minut povećavali prednost koja je na kraju iznosila devet golova.

Reprezentacija BiH naredni meč kvalifikacija za EP 2012 igra u nedjelju igra u Sarajevu protiv Makedonije koja je u prvom kolu savladala Estoniju 30:25.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC