• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković: Možda pretjerujem

Srpska teniserka priznaje da ponekad igra i kada njeno tijelo nije potpuno zdravo i spremno za napore.

 Jelena Janković: Možda pretjerujem Izvor: MONDO

Jelena Janković i četvrtu sezonu za redom završiće u Top 10 teniserki svijeta, uz odnos pobjeda i poraza 38-20. Odigrala je 21 turnir, osvojila titulu u Indijan Velsu i od nagrada ukupno inkasirala 1.836.991 dolar.

Pehar koji je podigla u martu joj je najsvjetliji trenutak sezone koja je iza nje, dok za najružniji momenat smatra povređivanje u Portorožu. Od kada je sredinom jula izvrnula članak nikako nije uspjela da bude potpuno fit.

Kaže da je upravo loše zdravlje razlog zbog koga je sezonu završila sa tri ubjedljiva poraza na Masters šampionatu.

"Igram i povređena i bolesna, možda pretjerujem. Nekada treba naći mjeru i reći `e sad je dosta`, ali dobro da se sve završilo. Imam nekoliko nedjelja da se oporavim i onda krenem sa napornim pripremama", istakla je osma teniserka svijeta.

Poslušajte šta je Jelena Janković u video intervjuu za MONDO još rekla o minuloj sezoni, pripremama za novu i kako će iskoristiti odmor.

Jelena se požalila da je vrlo umorna i da joj nedostaju neke sasvim obične stvari.

"Od glamura više volim da živim normalan život, da radim sve što devojke mojih godina rade. Želim da makar neko vreme spavam u svom krevetu, to je ono što mi je najpotrebnije, jer često sam odvojena od svoje porodice i momka. Nije lako, ali to je cena mog posla. Ranije mi je bilo mnogo lakše da putujem, treniram, menjam vremenske zone, to mi sada teže pada i treba mi više vremena da se oporavim od povreda", rekla je 25-godišnja Beograđanka i dodala da želi da se odmori negde daleko od očiju javnost.

Iako je njena destinacija za odmor strogo čuvana tajna, pretpostavlja se da će u narednom periodu boraviti na Floridi. Očekuje je i operacija oka, nakon koje će se vratiti u trenažni proces.
A kada u decembru krene sa pripremama za narednu sezonu, to bi trebalo da bude uz pomoć tima ljudi na čijem okupljanju radi.

"Još uvek pregovaramo sa nekim stručnjacima, ne bih želela da govorim o imenima, jer nemamo ništa konkretno. Nisam dostigla svoj vrhunac, imam dosta prostora za napredak, tako da bih volela da pronađem čoveka koji će mi u tome pomoći. Jako je teško naći trenera koji će moći sa mnom da putuje tokom cele godine na turnire i pripreme", pojasnila je Jankovićeva.

I dok joj na profesionalnom planu nedostaju trener i grend slem titula, na svoj privatni život nema zamjerki.

"Što se tiče privatnog života imam sve što sam otprilike sanjala", rekla je Jelena, a onda samoinicijativno potegla pitanje osnivanja sopstvene porodice:

"Trenutno sam fokusirana na tenis, igraću, ako bog da, još nekoliko godina", izjavila je Jelena Janković.

(tekst : A. Petrovski - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC