• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanja Udovičić: Partizan je favorit

Najbolji vaterpolista Evrope u anketi "LEN Magazina" smatra da je Partizan trenutno bliži prvom mjestu u C grupi Evrolige od Mladosti.

 Vanja Udovičić: Partizan je favorit Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije Vanja Udovičić izjavio je da mu priznanje "LEN Magazina" prija i istovremeno obavezuje da nastavi da trenira i igra na najvišem nivou.

"To priznanje u javnosti nema značaj kakav bi trebalo da ima, ali kada se zna da glasaju najeminentniji vaterpolo treneri, radnici i novinari, jasno je da kvalitetniji žiri ne bi mogao da se sastavi", rekao je Udovičić za "Sportski žurnal".

Vanja je prošle godine bio MVP Svjetskog prvenstva u Rimu, a u 2010. postao MVP Fajnal fora Evrolige, najbolji igrač FINA Svjetskog kupa, pa i Evropskog prvenstva u Zagrebu, iako je Srbija zauzela "tek" treće mjesto.

"Igram da pobjeđujemo i budemo najbolji. I ponavljam, koliko god priznanja prijaju, u isto vrijeme teraju na još jači rad. Treba nastaviti u istom ritmu, učiniti sve da ostaneš na vrhunskom nivou".

Zagrebačka Mladost, koja ga je angažovala u ljetnjoj pauzi, žrijebom je smještena u grupu Evrolige sa Partizanom. Dva Vanjina kluba sastaće se već u prvom kolu u Zagrebu...

"Za Mladost to nije baš sjajno. Nema dileme da je Partizan favorit za prvo mjesto u grupi, jer ima kvalitet, kontinuitet i brojne reprezentativce. Mi protiv Barselone i Olimpijakosa moramo da potvrdimo drugo mjesto".

Što se tiče trenutne forme Mladosti, Udovičić kaže da su "čas odlični, čas očajni" i da bi zato više volio da na startu ne igraju sa crno-bijelima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC