• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Skoro savršeno

Ana Ivanović laganom i visokom pobjedom nad Ruskinjom Anastasijom Pavljučenko - 6:0, 6:1, plasirala se u polufinale WTA turnira na Baliju.

 Ana: Skoro savršeno Izvor: MONDO

Za samo 56 minuta, Ana je isprašila Ruskinju, a u polufinalu će igrati sa Kimiko Date Krum (Japan).

U dosadašnjoj karijeri srpska teniserka nije igrala protiv Japanke.

"Odigrala sam skoro savršen meč. Anastasija je teška protivnica i mada na osnovu rezultata može da se zaključi da sam imala lak posao, bilo je nekoliko veoma teških gemova", rekla je Ana.

Srpska teniserka je zabilježila šest asova, uz samo jednu dvostruku servis grešku, a osvojila je šest gemova zaredom prije nego što je protivnici prepustila počasni gem.

"Mislim da sam servirala izvanredno, bila sam veoma agresivna, kretala se odlično i kada se sve uzme u obzir danas u mojoj igri nije bilo mnogo toga lošeg".

Poslije velikog pada na WTA listi, reprezentativka Srbije uspjela je da se vrati među 25 najboljih teniserki svijeta, a plasman će dodatno popraviti ukoliko trijumfuje na ovom takmičenju.

"Način na koji igram u posljednje vrijeme uliva mi samopuzdanje. Ne radi se samo o pobjedama, već imam utisak da mnoge stvari počinju da dolaze na svoje mjesto. Ono što sam radila na treninzima počinje da funkcioniše i na terenu i to pravi razliku u trenucima kada sam pod pritiskom u ključnim poenima", zaključila je Ana.

Inače, turnir na Baliju, na kojem je nagradni fond 600.000 dolara, igraju osam teniserki koje su u sezoni pobijedile bar na jednom turniru sa nagradnim fondom od 220.000 dolara i nisu učesnice godišnjeg Mastersa.

Pobjednica turnira dobija 210.000 dolara i 375 WTA poena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC