• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Slijedi najbolji "vječiti derbi"

U Zvezdi i Partizanu, pred prvi derbi ove sezone, ističu da će nedjeljni okršaj u Šumicama biti jedan od najboljih u posljednjih deset godina.

 RUKOMET: Slijedi najbolji "vječiti derbi" Izvor: MONDO

Poslije fudbalskog i odbojkaškog na redu je prvi rukometni večiti derbi ove sezone. Crveno i crno bijeli ocijenili su da će predstojeći derbi biti jedan od najzanimljivijih i najkvalitetnijih duela gradskih rivala u posljednjih deset godina.

"Ovo će vjerovatno biti najbolji derbi u posljednjoj deceniji, jer obe ekipe imaju mnogo dobrih igrača. Partizan se pojačao za ovu sezonu, a vjerujem da će više stvari uticati na konačan rezultat. Želimo da u nedjelju bude sportski ambijent i da pobijedi bolja ekipa", rekao je trener Crvene zvezde Igor Butulija na zajedničkoj konferenciji za novinare u Beogradu.

Trener Partizana Aleksandar Brković ocijenio je da je Crvena zvezda favorit, ali da to ne znači da njegova ekipa neće pokušati da pobijedi.

"Gledajući stanje na tabeli domaćin je favorit, ali to ne znači da idemo da izgubimo. Zvezda ima mnogo dobrih pojedinaca koji su sklopljeni u dobru cjelinu. Odigraćemo najbolje što možemo i, nadam se, pobijediti", nadovezao se strateg Partizana.

Rukometaši Zvezde su u dosadašnjem toku Superlige zabilježili svih sedam pobeda, dok Partizan ima utakmicu manje i učinak 5-1.

"Ovo je najveća utakmica u sezoni za obe ekipe. Daćemo sve od sebe da pobijedimo i očekujem odličnu utakmicu", rekao je rukometaš Partizana Bojan Butulija.

Njegov kolega iz Crvene zvezde Dragoljub Perović vjeruje da će ekipa nastaviti pobjednički niz.

"Ova utakmica će pokazati da se naš rukomet vraća na stare staze slave. Partizan ima mnogo dobrih igrača, ali ih dobro poznajemo. Vjerujem da ćemo spremiti dobru taktiku i doći do pobjede", izjavio je Perović.

Utakmica osmog kola rukometne Superlige Srbije Crvena zvezda-Partizan igra se u nedjelju od 19 sati u hali Šumice, a početni udarac izvešće glumica Tanja Bošković.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC