• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SP): Kao protiv Japana, ali plus pobjeda

Odbojkašice Srbije u noći između petka i subote utakmicom protiv Turske započinju drugu fazu takmičenja na Svjetskom prvenstvu u Japanu.

 ODBOJKA (SP): Kao protiv Japana, ali plus pobjeda Izvor: MONDO

Izabranice Zorana Terzića zbog sistema takmičenja (prve dvije ekipe idu u polufinale) praktično nemaju prava na grešku.

Maja Ognjenović i Nataša Krsmanović smatraju da pobjeda ne bi trebalo da izostane ako njihova ekipa ponovi igru iz duela sa Japanom - Srbija je poražena od vrlo kvalitetnog domaćina sa 1:3, ali je igra bila na visokom nivou.

"Očekujem dobru utakmicu. Ako ponovimo samo dio onoga što smo pružile protiv Japana u posljednjem meču prve faze uspjeh neće izostati", rekla je Ognjenovićeva.

"Treba da zaboravimo Japan i da se koncentrišemo na Turkinje. One imaju bolji napad od Japanki, ali nemaju toliko kvaliteta u odbrani, iako su dobra ekipa. Očekujem pobjedu, jer ipak nisu bolje od nas", dodala je Krsmanovićeva.

Najopasnija igračica Turske bez sumnje je Darnel Neslihan, mada je Krsmanovićeva upozorila i na kvalitete Erdem Ede. Ognjenovićeva se saglasila i ocijenila da Srbija ne bi trebalo da previše razmišlja o najboljoj turskoj odbojkašici.

"Neslihan je sigurno najopasnija, ali možda baš zato treba da se koncentrišemo na druge igračice, koje do sada nisu bile u prvom planu i da pokušamo da njih zatvorimo na najbolji način. A Neslihan je Neslihan. Ona će svakako postići svojih 20 do 25 poena", kaže tehničar Srbije.

"Želimo, ipak, da igramo našu igru. Motiva imamo na pretek, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo. Ni to što se igra ujutro (u 10.30 po lokalnom vremenu) nema veze. Tako je i nama i njima", dodala je Maja Ognjenović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC