• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BALI: Ana se častila za rođendan

Ivanovićeva napunila 23 godine i plasirala se u finale turnira na Baliju, poslije uzbudljivog meča sa Japankom Kimiko Date Krum.

 BALI: Ana se častila za rođendan Izvor: MONDO

Namučila se Ana Ivanović sa teniserkom koja bi, maltene, mogla da joj bude majka.

Četrdesetogodišnja Kimiko Date Krum dugo je pružala otpor nekada najboljoj teniserki svijeta, ali je posle 143 minuta igre mladost pobijedila - 2:1, po setovima 7:5, 6:7 (5:7), 6:2!

Ivanovićeva će se u finalu sastati sa Alisom Klejbanovom (Rusija, 27. na WTA listi), koja je deklasirala Slovakinju Danijelu Hantuhovu - 6:3, 6:1.

Do sada su odigrale šest mečeva i rezultat je neriješen, s tim da je Ana ubjedljivo dobila posljednja dva, u Stenfordu i Tokiju sa po 6:3, 6:2.

Protiv Date Krum, koja je postala profesionalka kada je Ana tek prohodala (početkom 1989), srpska teniserka je iskoristila samo sedam od 21 šanse za brejk. Japanka je sa skorom 4/7 bila daleko efikasnija u situacijama kada je mogla da osvoji gem na servis protivnice.

Naša slavljenica (rođena 6. novembra 1987) je u prvom delu meča spasila tri set lopte - gubila 5:3, pa uzela četiri gema zaredom - a u drugom propustila meč loptu, što joj nije smetalo da u setu odluke bude dominantna.

Turnir na Baliju je "utešni WTA šampionat", jer okuplja najbolje rangirane teniserke koje su tokom 2010. osvojile bar jedan turnir, a nisu se kvalifikovale za prošlonedeljni elitni turnir u Dohi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC