• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Odavno nije bilo gore

Prvi trener srpskih odbojkašica izjavio da je u porazu od Turske (3:0) igra našeg tima bila konfuzna, spora, sa puno lako izgubljenih poena.

 Terzić: Odavno nije bilo gore Izvor: MONDO

Zoran Terzić nije mogao da odredi uzroke "možda i najgore partije" koju je reprezentacija Srbije pružila u posljednje vrijeme.

"Teško je reći nešto pametno, s obzirom na to da ni u jednom elementu nismo bili blizu svojih mogućnosti. Rani početak (10.30 časova po lokalnom vremenu) nam nije odgovarao, ali isto je bilo Turkinjama... Teško je reći i da nam se nije igralo, jer to sigurno nije bio slučaj. Svi smo bili svjesni važnosti utakmice", rekao je Terzić.

Kapiten Jelena Nikolić smatra da je u pitanju bio veoma loš dan na terenu.

"Znale smo da ova utakmica mnogo toga rješava, ali nismo uspjele da uđemo u pravi ritam. To je bio jedan od onih dana, kada se osjećaš potpuno beznadežno. Ne znam kako to da objasnim, valjda se događa svima..."

Terzić se složio da ima utakmica kada ekipi ništa ne polazi za rukom, ali nije do kraja prihvatio obrazloženje svoje najbolje igračice.

"Ovo nije bila prijateljska utakmica, nego utakmica druge faze Svjetskog prvenstva i na njoj mora da se da više od 100 odsto. Bez takvog pristupa ništa ne može da se uradi u najjačoj konkurenciji. Nadam se i ja da će nam ovo biti jedini slab dan u Japanu".

Trener "plavih" postavio je zadatak da se do kraja SP "odigra maksimalno" i da odbojkašice ostvare postavljene ciljeve "prije svega u igri koju bi trebalo da pokažemo, a onda i po pitanju plasmana".

Srbija u nedelju od 4.45 po centralnoevropskom vremenu igra sa Kinom, koja iz prve faze takmičenja nije prenijela nijedan bod, ali je u prvom kolu novoformirane E grupe iznenadila favorizovani Japan - 3:1.

Rusija je prva na tabeli sa maksimalnim učinkom (4-0), a prate je Japan (3-1), Turska, Poljska, Srbija i Južna Koreja (po 2-2). Kina ima jednu pobjedu, a Peru sva četiri poraza.

U polufinale SP idu dve najbolje selekcije.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC