• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević "otkazao" Pariz: Laknulo mi je

Srpski teniser želi da se oporavi od povrede kuka. Drago mu je što se završava sezona ispunjena povredama i bolestima.

 Tipsarević "otkazao" Pariz: Laknulo mi je Izvor: MONDO

Janko Tipsarević neće učestvovati na turniru Masters serije, koji će se naredne nedelje igrati u Parizu, pa će jedini srpski predstavnik u singlu biti Novak Đoković.

Tipsarević je poslije poraza u polufinalu turnira u Bazelu u dublu, odlučio da otkaže dolazak u "grad svjetlosti", jer "vuče" povredu kuka još od četvrtfinala turnira u Sankt Petersburgu u kome je poražen od kasnijeg pobjednika, Mihaila Kukuškina.

"Odmah poslije dubla u Bazelu, u kome sam takođe igrao sa bolovima, razgovarao sam sa menadžerom i lekarima i odlučili smo da se povučem sa turnira u Parizu", saopštio je Tipsarević.

Kaže da mu je trenutno najvažnije da spreman dočeka početak decembra i finale Dejvis kupa protiv Francuza u Beogradskoj areni.

"Jednostavno, već dugo igram povrijeđen, ne mogu da pružim maksimum i ne vidim da ću u Parizu moći da napravim dobar rezultat, da ću otići u završnicu turnira. Zato smo odlučili da odmorim, da se posvetim sanaciji povrede i treninzima za meč finala Dejvis kupa između Srbije i Francuske za koji želim da budem sto posto spreman. Ne želim da igranjem u Parizu, pod ovakavim zdravstvenim okolnostima, rizikujem težu povredu što bi me omelo da zaigram za Srbiju".

"Moram da priznam da mi je jednim dijelom drago što je ova noćna mora od sezone 2010. završena za mene. Na meč finala Dejvis kupa gledam kao na početak sezone 2011. i za mene će to zaista biti početak nove i verujem lepše godine", zaključio je Tipsarević.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC