• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boris Beker: Marej je mamina maza

Legenda njemačkog i svjetskog tenisa Boris Beker smatra da je prevelika povezanost Endija Mareja sa majkom razlog što Škotlanđanin dosad nije osvojio nijedan Gren Slem turnir.

 Boris Beker: Marej je mamina maza Izvor: MONDO

Beker je u intervjuu za londonski "Miror" izjavio da je Marejeva bliskost sa majkom Džudi, inače teniskim trenerom, jedan od mogućih razloga što četvrti teniser planete još uvijek nije dosegao najveće visine.

"Na mnogo načina, Marej djeluje kao da je mlađi od 23 godine. Pogledajte, recimo, koliko je blizak sa svojom majkom. Osim toga, već je s istom djevojkom tri ili četiri godine što je svojstveno mladićima od 19 ili 20 godina", rekao je nekadašnji prvi reket svijeta.

Prema njegovim riječima, škotski igrač vjerovatno sazrijeva sporije od ostalih, što se odražava na teniskim terenima.

"Kad igrate, potpuno ste sami na terenu i ne možete nikoga da pitate šta treba da radite u važnim trenucima. Morate biti samouvjereni, a to se zove zrelost. Vjerujem da Endi još nije dovoljno sazrio da bi dnonsio važne odluke na najvećim turnirima".

Marej je dosad u karijeri izgubio dva Gren Slem finala - US Open 2008. i Australijan Open ove godine i to od Rodžera Federera.

Beker, koji je prvi trofej od ukupno šest Gren Slem titula osvojio u Vimbledonu 1985. godine, sa 17 godina, ipak vjeruje da će Marej uspjeti da podigne pehar jednog od četiri najveća svjetska turnira.

"Strašno je blizu i jednog dana će uspjeti da probije i tu barijeru. Marej je kao igrači Arsenala, igra dobro i lijepo za oko, ali ne osvaja trofeje, pa su navijači nestrpljivi. Ali, učiniće to, i (Arsen) Venger i Marej", zaključio je Nijemac.

(MONDO, foto: Gulliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC