• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Dribling TSS - finale u Areni

Finale Dejvis kupa, od 3. do 5. decembra, između reprezentacija Srbije i Francuske igraće se u Beogradskoj areni. To je poznato.

 DK: Dribling TSS - finale u Areni Izvor: MONDO

Međutim, široj javnosti nije bilo poznato kakve je napore uložio Teniski savez Srbije i kakav je podvig učinio kako bi izdejstvovao da se meč igra u Areni.

Naime, problem je bio u vremenu. Čuveni "Cirkus sunca" biće na programu najveće dvorane na Balkanu pet dana, zaključno sa nedjeljom, 28. novembra. A već dan kasnije teniseri moraju da treniraju. Jasno je da je podlogu nemoguće postaviti preko noći.

TSS je pokušao da najpoznatiji cirkus svijeta ubijedi da sa predstavama završi dan ranije, ali nije uspio, i onda je pribjegao "planu B".

Iako se činilo da je to "nemoguća misija", ITF (Svjetska teniska organizacija) je izašao u susret organizatoru finala.

TSS je predložio da prvog dana, u ponedjeljak 29. novembra, igrači treniraju u hali Impuls na Novom Beogradu, a da se dan kasnije "presele" u Arenu. Tako će i biti.

Radovi u hali Impuls već su počeli.

"Već je počelo postavljanje terena, koji će biti spreman za nekoliko dana. U svemu što smo postigli, u vezi sporazuma sa ITF-om, što je veliki uspjeh TSS-a, istorijski, imali smo ogromnu pomoć Gradonačelnika Beograda gospodina Dragana Đilasa i Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Srbije, koji su svim snagama stali uz nas", objasnio je Dejvis kup administrator TSS, Vuk Nikolić.

Kada u nedjelju "Cirkus sunca" napusti Arenu, oko 22 sata počeće "radna akcija" - pripreme za finale Dejvis kupa.

"Radiće se dan-noć dok sve ne bude postavljeno i spremno za takmičenje. Svi smo uključeni u organizaciju još od prvog dana, od kada smo saznali da smo domaćini. Moram da naglasim da je organizacija ovakvog događaja izuzetno teška i odgovorna i da zahtjeva mnogo vremena", zaključio je Vuk Nikolić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC