• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SP): Srpkinjama što jače to bolje

Srpskim odbojkašicama drago što će se sastati sa Italijankama u razigravanju od petog do osmog mjesta.

 ODBOJKA (SP): Srpkinjama što jače to bolje Izvor: MONDO

Srpkinje nisu odbranile bronzu osvojenu na prošlom Svjetskom prvenstvu u odbojci. Moraće da se bore za peto mjesto od kojeg ih dijele dve pobjede.

U subotu u 10 sati po srednjeevropskom vremenu u dvorani "Metropoliten" u Tokiju igraće sa Italijom. Drugi par u razigravanju od petog do osmog mjesta čine Njemačka i Turska.

"Žao mi je što Italijanke nisu ušle u polufinale, jer to zaslužuju. Polufinale bez njih nema draži. Ipak, draže mi je da igramo protiv njih nego protiv Njemica, jer su jače i veći je motiv", ocijenila je Jelena Nikolić.

Srbija je na turniru tokom priprema za dolazak u Japan savladala Italiju sa 3:2.

"Ovo je ipak Svjetsko prvenstvo. Njima nije lako, jer se nisu plasirale u polufinale, pitanje je kako će igrati, ali to je ekipa sastavljena od odličnih igračica", dodala je Jelena Nikolić i poručila:

"Mislim da će pobjednik našeg meča obezbijediti peto mjesto. Ima mnogo faktora zbog kojih je važno biti peti", zaključio je kapiten reprezentacije Srbije.

Nataša Krsmanović je, takođe, zadovoljna što će igrati protiv Italije.

"Ja sam srećna što igramo sa Italijankama, a ne sa Njemicama, koje nam nikada nisu 'ležale' i koje se uvijek bore dok ne padne posljednja lopta. Italijanke su u oslabljenom, podmlađenom sastavu, a nedavno smo ih dobili na pripremama. Možemo da ih pobijedimo i sada, ali zavisi u kakvom ćemo izdanju biti, s obzirom na to šta nam se sve dešavalo na ovom Svjetskom prvenstvu, ne možemo ništa da garantujemo", iskreno, uz smijeh, komentarisala je Nataša Krsmanović.

Sanja Malagurski tvrdi da motiva ima na pretek.

"Veoma dobro poznajemo protivnika. Imaju vrhunske igračice u sastavu. Treba da se odmorimo, zaboravimo šta je bilo i da odigramo najbolje što možemo. Želja mi je da pokažemo da pripadamo svjetskom vrhu i ostavimo dobre reprezentacije iza sebe".

Stefana Veljković zarađuje hleb baš u Italiji.

"Poznajemo ih dobro. Čudi me što su izgubile od Kube u posljednjem kolu, jer Italijanke nikada nisu ovoliko gubile. Protiv njih je uvijek izazov igrati, pogotovo meni što igram u Italiji", završila je Stefana Veljković.

(MONDO, foto FIVB)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC