• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SP): Trening u Diznilendu

"Plave" se prije početka borbi za plasman od petog do osmog mjesta opuštale u Diznilendu.

 ODBOJKA (SP): Trening u Diznilendu Izvor: MONDO

Srpske odbojkašice u četvrtak su, prvi put po dolasku u Japan, imale slobodno popodne koje su iskoristile da posjete Diznilend u Tokiju i opuste se pred borbu za plasman od petog do osmog mjesta.

"Treba im dati vremena da se odmore. Predugo sve ovo traje, računujući tu i pripreme", kazao je selektor Zoran Terzić, a saglasile se i odbojkašice.

"Maksimalno opuštajuća varijanta. Šetanje, slikanje, smijanje.
Isključili smo se od odbojke, prijalo je", rekla je Jovana Brakočević, dok je Nataša Krsmanović izrazila žaljenje što zbog prepodnevnog treninga "fenomenalna" posjeta Diznilendu nije mogla duže da traje.

Veče je donijelo i nove profesionalne obaveze, pošto je stručni štab igračice počeo da upoznaje sa prvim protivnikom u razigravanju - Italijom.

"Najteži protivnik koga smo mogli da dobijemo, jer je iznenađenje što je Italija uopšte tu, a bile su među favoritima za polufinale... Dodatan motiv nam ne treba, dovoljno je što igramo protiv  uzastopnog evropskog šampiona, koji je 2002. godine bio i svjetski prvak", istakao je Terzić.

"I mi smo njima dodatan motiv. Uživanje je igrati protiv njih, pošto postoji neki rivalitet, ne volimo ni da se vidimo", dodala je Brakočevićeva.

Razigravanje će usloviti i promjenu dvorane, pošto će se meč održati u dvorani Metropoliten u kojoj je Srbija igrala Svjetski kup na kome je, kako je podsjetila Suzana Ćebić, izborila učešće na Olimpijskim igrama 2008. godine.

"Lično se mnogo bolje snalazim ovde nego u dvorani Jojogi. Potpuno je drugačije osvijetljeno. Jednostavno mi više prija", navela je Ćebićeva.

"Presrećna zbog promjene dvorane. U onoj prvoj niko se nije osjećao kako treba, a pričala sam i sa djevojkama iz drugih ekipa. Loša je bila orijentacija, osjećaj za loptu uvek problem na početku, iako ne znam tačno zbog čega. Ova dvorana je savršena. Uvek smo dobro igrale u njoj", istakla je Nataša Krsmanović.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC