• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Bio je bolji

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga je Francuz Mišel Lodra zasluženo pobijedio, u trećem kolu Mastersa u Parizu.

 Đoković: Bio je bolji Izvor: MONDO

Đoković je u četvrtak izgubio od Lodre sa 0:2 u setovima (6:7, 2:6) i neće odbraniti titulu koju je prošle godine osvojio u dvorani Bersi.

"Svaki put kada je bilo važno, kada mi je bio potreban poen, Lodra je odlično servirao. Sjajno je igrao voleje i čestitam mu na tome. Pojačao je kada je bilo potrebno i zaslužio je pobjedu", rekao je Đoković.

Đoković će imati nekoliko dana odmora, nakon čega će od 21. do 28. novembra učestvovati na završnom ATP turniru u Londonu.

"Imaću više vremena za odmor. Osjećam da mi je to potrebno, pošto želim da odigram najbolje što mogu u Londonu", rekao je treći teniser svijeta.

Đoković će predvoditi reprezentaciju Srbije u finalu Dejvis kupa protiv Francuske, od 3. do 5. decembra u Beogradskoj areni.

On je rekao da nije previše zabrinut zbog poraza, ali da "super brza" podloga u dvorani Bersi odgovara igračima koji igraju napadački, kao što igra Lodra.

"Nikada nisam vidio tako brzu podlogu, ne računajući travu. Ali, u Beogradu ćemo postaviti podlogu koja nama odgovara", dodao je on.

Pored Đokovića, na završnom ATP turniru u Londonu učestvovaće Rafael Nadal, Rodžer Federer, Endi Marej, Robin Soderling, Endi Rodik, Tomaš Berdih i David Ferer.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC